Știrea zilei

Un nou caz de violenta zguduie Romania. Un barbat din Suceava, filmat in timp ce isi loveste cu salbaticie copilul de doar 8 ani

La doar cateva zile dupa cazul din parcul de joaca de la Hunedoara, un alt barbat, din Suceava, a fost filmat in timp ce-si batea cu cruzime copilul de doar 8 ani.

Dupa ce imaginile au aparut in mediul online, Politia a deschis o ancheta, iar suspectul este audiat.

Imaginile de o cruzime groaznica s-au petrecut intr-o familie cu patru copii din judetul Suceava. Barbatul furios l-a izbit pe unul dintre copii de podea cu brutalitate. Desi copilasul plangea de durere, tatal nu s-a oprit. Agresorul si-a lovit apoi copilul cu o bucata de lemn. In acel moment se aflau de fata mama baiatului si trei frati mai mari, care n-au avut curaj sa intervina.

PUBLICITATE

Dupa momentul de groaza, nimeni nu a spus nimic, de frica agresorului.

Adevarul a iesit la lumina abia dupa ce asistentul social din comuna a inceput o ancheta. Omul aflase ca baiatul cel mic al familiei este batut in mod repetat, dar atat tatal, cat si mama copiilor au spus ca nu se intimpla nimic in casa lor. Totusi asistentul social a continuat verificarile si a anuntat politia.

„Politistii, impreuna cu asistentul social din localitate, au primit date si informatii cu privire la faptul ca mai multi minori, patru copii, sunt agresati fizic de tatal acestora. Din verificari s-a constatat ca cel putin unul dintre minori a fost agresat fizic in cursul lunii ianuarie, cu toate ca mama acestuia nu a depus ulterior nicio plangere”, a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant al IPJ Sceava.

PUBLICITATE

Cei patru copii au fost luati din familie, impreuna cu mama lor, si dusi intr-un centru pentru protectia minorilor. Tatal agresiv a fost dus la audieri.

Cine e barbatul din Suceava care si-a batut cu salbaticie copilul
Barbatul care a batut baietelul din Suceava nu se afla la prima abatere. Tatal agresor se numeste Marius Matei. Barbatul a iesit din inchisoare in 2019, unde a ispasit o pedeapsa de 8 ani de inchisoare pentru viol asupra fiicei sale vitrege.

Potrivit MonitorulSV, la acea vreme, ancheta Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava a relevat faptul ca ”in intervalul august – 16 septembrie 2013, prin constrangere fizica si morala, inculpatul M.M. a intretinut cu fiica sa vitrega, in varsta de 14 ani, trei raporturi sexuale normale, doua dintre acestea avand loc in prezenta copiilor sai minori in varsta de 6 ani, respectiv 7 ani.”

Puteti vedea video aici!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close