Știrea zilei

AUR face ravagii! Diana Șoșoacă e terminată: Va părăsi toate funcțiile pe care le deținea

Cutremur în AUR. La scurt timp după excluderea senatoarei Diana Șoșoacă, un deputat a fost dat afară din partid. Despre cine este vorba și care este motivul acestei decizii?

AUR se confruntă cu o situație fără precedent. Deputatul partidului, Dan Tănasă, anunță excluderi pe bandă rulantă. În primă fază, acesta a anunțat că senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar AUR, iar la câteva minute, acesta a mai precizat că a fost exclus şi un parlamentar al formațiunii care avea probleme penale.

“Doamna Șoșoacă va părăsi toate funcțiile pe care le deținea din postura de parlamentar AUR.

PUBLICITATE

Am decis să-l excludem și pe deputatul cu probleme penale. Sunt excluderi, nu sunt parlamentari care au fost cumpărați”, a anunțat parlamentarul AUR.

Dan Tănasă a precizat că în cazul Dianei Șoșoacă, motivele excluderii sale s-au referit la atitudinea ei. În cazul deputatului, însă, problemele erau de natură penală.

“Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului”, a spus Dan Tanasă, despre demiterea Dianei Șoșoacă.

PUBLICITATE

Cine este deputatul exclus de AUR

Este vorba despre preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, care a fost ales deputat la alegerile parlamentare. Acesta a fost condamnat penal pentru loviri şi judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.

Orădeanul are 40 de ani și este patron al unei firme de pază. El a fost trimis în judecată într-un dosar al procurorilor DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat care avea ca scop racolarea de persoane afro-asiatice aflate în România şi călăuzirea lor în Ungaria.

În rechizitoriul procurorilor DIICOT sunt citate o serie de discuţii telefonice în care Lasca vorbea cu complicii săi despre „oile ălea negre” sau „mieluşeii ăia negri”, care vor veni „în flux normal” şi în număr mare pentru a fi scoase din ţară, având „vreo şaizeci pe stoc, şaptezeci de miei. Şi după aia mai culeg”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close