MondenȘtirea zilei

Mesajul emoționant pe care Culiță Sterp ar fi trebuit să-l primească de la familia lui

Jocul de comunicare de duminică seara a fost câștigat de Războinici, cei care au primit mesaje de susținere din partea familiilor lor. Faimoșii au suferit foarte mult după ce au pierdut acest joc, ținând cont că a fost un scor foarte strâns și o bătălie crâncenă.

S-a lăsat cu lacrimi din partea faimoșilor, pentru că-și doreau din tot sufletul să citească mesajele venite din partea celor dragi, de acasă din România.

Faimoșii s-au gândit că dacă ar câștiga acest joc de comunicare și ar reuși să citească mesajele venite din partea familiilor, vor prinde putere să se lupte mai departe și să-i învingă pe Războinici.

PUBLICITATE

Iată că lucrurile nu au stat așa, iar cei care au câștigat jocul de comunicare au fost Războinicii. Faimoșii nu au primit mesajele emoționante din partea familiilor, însă mama lui Culiță Sterp a făcut public totul!

Mesajul emoționant pe care Culiță ar fi trebuit să-l primească

În cazul în care Faimoșii câștigau jocul de comunicare, aceștia se puteau bucura de mesajele de susținere și iubire venite din partea celor dragi, de acasă, din România.

PUBLICITATE

Mama lui Culiță Sterp a făcut public mesajul pe care i l-ar fi trimis fiului ei! Mama Geta spune că măcar susținătorii lui Culiță Sterp să vadă mesajul respectiv, dacă artistul nu a avut ocazia să-l citească în fața telespectatorilor.

Iubita lui Culiță, mesaj plin de iubire

Daniela și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este pe cale să ajungă pe lume. Viitoarea mămică îi este aproape cu sufletul lui Culiță, iar aceasta îi ține partea de fiecarea dată, semn că îi duce dorul. Daniela a postat un mesaj emoționant, pe Instagram, acolo unde spune că își dorește ca mereu să-și vadă iubitul zâmbind.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close