Știrea zilei

Insarcinata cu primul copil. Horia Brenciu a dat-o de gol pe Delia Matache

Surprize, surprize în showbiz! Delia Matache ne dă vestea cea mare anul acesta? Este frumoasa jurată de la X Factor gravidă? Horia Brenciu i-a făcut cea mai specială ”urare”! Cum a dat-o artistul de gol pe colega sa de breaslă?

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ieri, 7 februarie, Delia Matache a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, dar mai ales,că a sărbătorit în sânul familiei, alături de soțul său, Răzvan Munteanu și cei dragi. Pe rețelele sale de socializare, fanii s-au întrecut în mesaj care mai de care mai frumoase și pline de gânduri pozitive. Printre ei, și câțiva colegi de breaslă.

Horia Brenciu a dat-o de gol pe Delia Matache! Este sau nu jurata X Factor gravidă?

PUBLICITATE

Dacă Mihai Bendeac și Antonia au căutat cele mai spectaculoase ipostaze alături de jurata de la ”X Factor”, ei bine, Horia Brenciu a surprins-o cu o postare tare, tare ”specială”. Artistul a postat o fotografie alături de colega sa de breaslă, însoțită de un mesaj cu care a reușit să-i lase mască pe fanii vedetei.

Da, i-a urat multă fericire și iubire, dar de botez ce ziceți? Nu, nu glumim deloc, iar dacă nu ne credeți pe noi, imaginea din galeria foto stă drept dovadă. Aristul a încercat să facă o mică glumiță, fiind tare nerăbădător să cânte la botezul vedetei. Cât despre Delia, nu, nu este însărcinată, dacă la asta v-ați fi așteptat.

”Să fii iubită! La mulți ani, Delione! PS: scuză-mă… când cântăm la botez?”, a scris Horia Brenciu pe contul de Instagram.

PUBLICITATE

Ce spune Delia despre sarcină

Deși toată lumea așteaptă cu sufletul la gură momentul în care artista va da marea veste, Delia susține că nu se simte pregătită, momentan, pentru rolul de mămică. Se bucură de nepoții săi și lasă ca lucrurile să vină de la sine. În plus, jurata de la X Factor este de părere că este ”prea tânără și prea bătrână” pentru un bebe.

”Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, mărturisea Delia în urmă cu ceva timp.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close