Știrea zilei

Cutremur în România, în această dimineață! Ce magnitudine a avut seismul!

Știm foarte bine că România e mai tot timpul zguduită de cutremure, acestea fiind de mici dimensiuni! Iată că în acestă dimineață a avut loc un nou seism ce s-a produs în zona Vrancea!

De la zi la zi țara noastră înregistrează noi cutremure și sunt momente în care în România au avut loc chiar și cinci seisme în doar 24 de ore! Specialiștii spun că nu e un motiv de îngrijorare, deoarece acestea sunt de mici dimensiuni!

Cutremur în România, în această dimineață!

PUBLICITATE

În această dimineață, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că a avut loc încă un cutremur, acesta înregistrându-se în zona Vrancea, Buzău la ora 08:18!

Seismul a avut 3 grade magnitudine pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 119 km și în apropierea următoarelor orașe: 66km E de Brasov, 69km NE de Ploiesti, 121km N de Bucuresti, 124km S de Bacau, 124km V de Braila, 126km V de Galati, 142km NE de Pitesti, 180km E de Sibiu, 186km N de Ruse, 205km SV de Iasi!

Cinci cutremure în zona Făgăraș-Câmpulung, în urmă cu trei zile!

PUBLICITATE

După cum spuneam, există zile în care au loc mai multe cutremure în intervalul a 24 de ore, iar asta s-a întâmplat pe data de 3 februarie, atunci când în țara noastră s-au înregistrat 7 seisme, dintre care cinci în aceeași zonă, Făgăraș-Câmpulung!

Cel mai mare cutremur de atunci a înregistrat magnitudinea de 2,4 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 05:48 la adâncimea de 2 km!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close