Știrea zilei

Doliu in Romania. Dupa o lupta grea cu virusul, inima a cedat. Avea doar 38 de ani

Doliu in Romania. Un cunoscut primar din Romania a decedat de COVID-19. Primarul avea doar 38 de ani si nicio comorbiditate. Este vorba de primarul comunei Metes din judetul Alba. Barbatul era internat in spital de mai multe zile.

Dan Cosmin Opruta a decedat in noaptea de miercuri spre joi, in urma infectiei cu COVID. Potrivit alba24, barbatul a fost adus la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia intr-o stare foarte grava. Acesta a fost confirmat cu noul coronavirus si avea mica saturatia de oxigen.

Ulterior, Cosmin a fost transferat de urgenta a Spitalul din Targu Mures, pe sectia de ATI. Acolo a fost intubat. Dan Cosmin Opruta avea 38de ani. Din nefericire inima sa nu a rezistat infectiei. Decesul s-a produs in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 01:00.

PUBLICITATE

Dan Cosmin Opruta avea 38 de ani, era casatorit si avea un copil.
A fost ales primar al comunei Metes in 2016, din partea PNL si a fost reales, la alegerile locale din toamna anului 2020.

„Drum lin spre cer, Dane! Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris, pe pagina de Facebook a PNL Alba, deputatul Florin Roman.

„Dumnezeu sa-l odihneasca”, a postat, la randul sau, presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel.

PUBLICITATE

Multe mesaje de condoleante au transmis, de asemenea, si alti primari din Alba.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close