Știrea zilei

Vești bune pentru Sergiu, ”tăticul călăreț”! Pe lângă locuință, Cătălin Moroșanu i-a oferit și un loc de muncă: ”Vei fi angajat la o firmă serioasă”

Veștile bune continuă pentru Sergiu, ”tăticul călăreț”! Pe lângă locuință, Cătălin Moroșanu i-a oferit și un loc de muncă. Acum, tânărul din Iași poate să ofere un trai decent familiei!

Sergiu, intitulat și ”tăticul călăreț”, a devenit cunoscut după ce a impresionat toată țara cu gestul pe care l-a făcut pentru soția sa. Din cauza faptului că nu-și permitea un mijloc de transport cu care să ajungă la femeia iubită, tânărul din Iași a mers călare pe cal, până la maternitate, ca să-i ducă soției care abia născuse mâncare și scutece pentru cel mic.

”Nici n-ai visat că o să ai și casă, că o să ai și loc de muncă”

PUBLICITATE

Povestea lui a ajuns și la urechile lui Cătălin Moroșanu, care i-a promis acestuia o locuință. Zis și făcut! Visul lui Sergiu a devenit realitate, iar acum, bărbatul are un acoperiș stabil deasupra capului. Unde mai punem faptul că luptătorul s-a gândit și la viitorul tânărului din Iași și i-a asigurat și un loc de muncă?

Da, da, exact așa! Cătălin Moroșanu nu s-a lăsat așa ușor și are de gând să-l ajute pe Sergiu în continuare. Nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut rost de un loc de muncă, într-o firmă serioasă.

„Vestea cea mare, Sergiu, este că vei fi angajat la o firmă serioasă. O să ai locul tău de muncă, boss. Nici n-ai visat că o să ai și casă, că o să ai și loc de muncă. Ceea ce te rog eu este să fii un om ascultător, cu bun simț, așa cum ești tu, și să te ajute Dumnezeu”, a declarat Cătălin Moroșanu.

PUBLICITATE

Bărbatului nu îi vine să creadă că toate aceste lucruri bune i se întâmplă lui, așa că a ținut să mulțumească tuturor pentru sprijin și pentru binele oferit.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri”, a spus Sergiu Ciobotariu. scrie spynews

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close