Curiozități

Cine mosteneste averea lui Ion Iliescu. Adevarul despre fiul secret al fostului presedinte

Cine mosteneste averea lui Ion Iliescu. Este o intrebare pe care si-au pus-o multi. Fostul presedinte a fost mereu unul dintre cei mai discreti politicieni de la noi. Si-a cunoscut sotia, pe Nina, cand aveau amandoi 18 ani. Ii desparte o zi ca varsta, dar i-a unit o drama cumplita, caci amandoi si-au pierdut tatal la doar 15 ani.

Prima data s-au sarutat in Gradina Cismigiu, locul care le-a ramas in suflet. Chiar daca s-au iubit enorm, Nina si Ion Iliescu nu au avut norocul sa aduca pe lume un copil biologic. Dar, in anii ’70, fostul presedinte a luat un copil “de suflet”, cum se spune in popor. El se numea Mihai Bujor Sion si a ramas orfan de ambii parinti, in urma unui accident aviatic.

Cine mosteneste averea lui Ion Iliescu. Adevarul despre fiul secret al fostului presedinte

PUBLICITATE

“După moartea tovarasului sau de la PCR, desi nu l-a infiat cu acte, Ion Iliescu i-a fost tutore si mentor tanarului Sion, ramas orfan – de fapt – de ambii parinti, in avionul prabusit intre Sibiu si Caransebes murind si mama lui”, scria la vremea respectivă ziarul Cotidianul, conform ciao.ro.

„Ion Iliescu i-a calauzit pasii lui Mihai Bujor Sion si in cariera profesionala. Dupa instalarea ca presedinte al Romaniei, Ion Iliescu l-a luat la Palatul Cotroceni pe «fiul» sau adoptiv, numindu-l la inceput in functia de sef al Cancelariei Prezidentiale si ulterior in cea de consilier prezidential pe probleme economice”,au adaugat cei de la Cotidianul, conform sursei mentionate anterior.

PUBLICITATE

Sion a ocupat o serie de functii in perioada in care Ion Iliescu a fost presedintele Romaniei. In final insa, s-a orientat catre diplomatie. Nici pe plan personal nu i-a mers deloc rau. S-a casatorit cu superba actrita Ioana Pavelescu, mama Mariei Marinescu. S-au iubit timp de mai bine de 20 de ani, dar povestea de dragoste s-a sfarsit.

Totul s-a terminat atunci cand Mihai Bujor Sion a cunoscut o tanara de doar 24 de ani, care l-a fermecat cu frumusetea ei. Laura Maria Iordache devenise faimoasa dupa participarea in cadrul emisiunii Next Top Model, acolo unde s-a inscris alaturi de sora ei. Cu siguranta, Sion este si cel care ii va mosteni averea celui care l-a iubit ca un tata toata viata.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close