Știrea zilei

Connect-R, apel disperat pe Internet: „Are nevoie de ajutorul nostru”

Connect-R a ajuns din nou în atenția fanilor din mediul online, la scurt timp după ce a anunțat că a fost interzis pe rețelele de socializare, mai exact, pe TikTok. Fostul soț al Mishei a făcut acum un apel disperat pe Internet, apelând la ajutorul internauților. Iată care a fost motivul!

La frumoasa vârstă de 38 de ani, Connect-R are deja toată lumea la picioare. Cântărețul este cunoscut în toată România, cât și în străinătate, pentru vocea lui inconfundabilă, talent ce l-a ajutat să urce pe cele mai mari scene din țara noastră. Până să ajungă însă aici unde este astăzi, artistul a mărturisit că a muncit foarte mult, vânzând până și ziare în intersecție pentru a câștiga un ban cinstit, atunci când debuta în carieră.

Talentul și povestea lui impresionantă de viață l-au făcut astfel pe Connect-R să fie acum unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Drept urmare, nu este deloc de mirare că vedeta se bucură acum de atenția a mii de fani pe rețelele de socializare, pregătiți să fie ținuți la curent cu orice noutate.

PUBLICITATE

De curând, Connect-R le-a mărturisit fanilor că a fost blocat în mediul online, mai exact pe TikTok. Neștiind ce să facă, fostul partener al Mishei le-a cerut admiratorilor ajutorul.

„Mi-a dat ban pe TikTok. Știe cineva ce e de făcut?”, a scris Connect-R la InstaStory.

Connect-R le-a cerut ajutorul fanilor pe Internet

PUBLICITATE

Acum, la scurt timp după anunțul artistului, Connect-R a apelat din nou la altruismul internauților, făcând un apel disperat pe Internet. Mai exact, cântărețul le-a cerut binevoitorilor să doneze cât pot pentru a ajuta o fetiță de doar 3 anișori să se însănătoșească.

„Copiii sunt niște îngeri pe Pământ care își încep aventura la naștere. Cei mici aduc bucuria în sufletul oamenilor și pot să treacă prin orice inimă, fie ea chiar și de „gheață”. Carina are un suflețel de doar 3 ani și are nevoie de ajutorul nostru. Credeam că povestea s-a sfârșit, dar lucrurile au scăpat de sub control”, este mesajul distribuit de Connect-R pe Instagram.

Cântărețul a apelat la altruismul internauților pentru a ajuta o fetiță bolnavă
În continuarea mesajului distribuit de Connect-R a fost dezvăluită și boala de care suferă fetița, aceasta confruntându-se cu o formă de cancer des întâlnită la copiii sub vârsta de 5 ani. Aceasta are nevoie de o sumă uriașă de bani pentru a se putea opera, motiv pentru care artistul s-a gândit să-i dea o mână de ajutor.

„Carina are neuroblastom situat în burtă, al treilea cel mai frecvent tip de cancer întâlnit la copiii sub 5 ani. Pentru a-și putea continua viața, aceasta este pusă la niște costuri foarte mari: 120.000 de euro, o sumă atât de mare pentru familia ei. Haideți să o ajutăm să crească și să ne aducă zâmbetul pe buze tuturor”, se arată în continuarea mesajului.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close