DescoperăȘtirea zilei

Sfatul astrologului pentru ziua de 21 ianuarie 2021. Trei zodii sunt protejate de puterea divina.

Sfatul astrologului pentru 21 ianuarie 2021. Ziua este favorabila pentru inceperea unor noi afaceri, care a fost depozitata de mult timp.

Este mai bine sa refuzati sa lucrati la chestiuni secundare in acest moment, deoarece acestea vor ocupa doar timp si efort si nu vor aduce rezultatul dorit. De asemenea, este important sa acordati atentie familiei dvs.

Berbec (21.03 – 20.04)

PUBLICITATE

Este posibila o realimentare semnificativa a contului bancar, cu toate acestea, nu este recomandat ca banii primiti sa fie cheltuiti imediat pentru primele lucruri care se intalnesc – achizitiile trebuie luate in considerare cu atentie.

Sfatul astrologului pentru 21 ianuarie 2021.
Taur (21.04 – 21.05)

Succesul va fi insotit doar de aceia dintre voi care vor intocmi in prealabil un plan detaliat al lucrurilor si vor respecta scrupulos pana si cel mai mic subpunct.

PUBLICITATE

Gemeni (22.05 – 21.06)

Ziua este favorabila pentru a pune lucrurile in ordine- atat cele reale cat si cele sufletesti, in casa si in viata in general: poate fi timpul sa ne despartim de o persoana care nu aduce bucurie.

Rac (22.06 – 22.07)

Persoana cu care esti legat de un sentiment de reciprocitate poate aparea in viata ta pentru a face pace si a imbunatati relatiile – trebuie sa va intalniti la jumatatea drumului.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila oricaror treburi de uz casnic, dar este cea mai potrivita pentru a incepe reparatiile, pe care le-ati amanat mult timp, dupa cum se spune in astfel de cazuri, pana la vremuri mai bune.

Sfatul astrologului pentru 21 ianuarie 2021.
Fecioara (08.22 – 09.23)

Finalul nu justifica intotdeauna mijloacele – un adevar simplu, dar important, pe care astrele il recomanda cu tarie, sa va amintiti in aceasta zi: nu trebuie sa faceti un lucru de care va va fi rusine mai tarziu.

Balanta (24.09 – 23.10)

Poate ca astazi va veti dovedi a fi o autoritate pentru oamenii din jurul vostru care vor apela la dvs. pentru sfaturi si ajutor – nu ar trebui sa ii refuzati, mai ales ca nu va va costa nimic.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Vine timpul pentru caritate: cu cat reusesti sa realizezi mai multe fapte bune, cu atat mai bine pentru tine – in timp, totul va reveni cu siguranta de o suta de ori.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Daca ai vrut de mult sa le transmiti sefilor tai o idee pe care ai gandit-o, nu poti gasi un moment mai bun – astazi nu numai ca te vor asculta cu usurinta, dar te vor primi cu buna voie inca de la jumatatea drumului.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Astazi, astrele te sfatuiesc sa planifici cat mai multe lucruri: toate pot fi realizate rapid si fara prea mult stres, ceea ce te va incanta atat pe tine, cat si pe sefii tai.

Varsator (21.01 – 18.02)

Astazi oamenii va vor ajuta de bunavoie, trebuie sa-i folositi in scopuri „egoiste”: puteti castiga orice adversar si puteti obtine fonduri de la sponsori.

Pesti (19.02 – 20.03)

Ziua ar trebui sa fie dedicata oamenilor apropiati – prieteni si familie: chiar daca sunteti ocupat la serviciu, incercati sa gasiti timp pentru a fi cu ei – pentru a vorbi, pentru a va aminti vechile vremuri.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close