Știrea zilei

Diana Sosoaca, foc si para: “Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici presedinte, domnul Raed Arafat este presedinte”

Diana Sosoaca, senatoarea AUR a declarat ca nu se va vaccina impotriva coronavirusului. Mai mult, Sosoaca aduce acuzatii grave la adresa sefului DSU, Raed Arafat.

Invitata la „Sinteza Zilei”, avocata Sosoaca a spus clar ca nu va face vaccinul anti-coronavirus, sducand argumente proprii pentru a-si sustine punctul de vedere. Senatoarea AUR a sustinut ca multi oameni au murit sau mor in numar mare si nu de coronavirus.

„Se moare si in afara caselor de batrani, se moare si in afara COVID-ului si se moare de multe alte boli in afara de COVID. Daca nu avem autopsii nu putem sti cu certitudine ca omul acela a murit de o boala provocata de COVID.Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a facut. Dansul da vina pe Ministerul Sanatatii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici presedinte, domnul Raed Arafat este presedinte”, a declarat Sosoaca.

PUBLICITATE

“Se moare, in primul rand, in spitale. Eu nu am auzit care este este procentul de morti la domiciliu din cauza de COVID-19. Ministerul Sanatatii mi-a raspuns ca nu are asemenea date.Cum ajungi in spital, cum ajungi la ATI si mori de COVID. Se moare foarte mult din cauza bolilor persoanelor care nu mai sunt primite in spital de luni bune, din cauza urgentelor care sunt conditionate de efectuarea unui test SARS-Cov-2, in conditiile in care actul medical nu poate fi conditionat de nimic si nici nu poate fi impus”, a mai spus senatoarea AUR.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close