Descoperă

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Balantele sunt puse pe scandal, Capricornii culeg roadele, Sagetatorii trec prin transformari uluitoare

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla din randurile de mai jos ce se intampla cu fiecare zodie in parte.

“Berbec

Intra in atentia unei persoane dragi care se gandeste la ea si ce zice, daca tot ma gandesc la tine, hai sa iti trimit un cadou minunat. O saptamana cu posibilitati de a primi cadouri, oferte, bonificatii, lucruri placute.

PUBLICITATE

Taur

Taurul intra sa faca el consiliu de familie ca sa isi rezolve problemele care il framanta. Discuta cu ceilalti membrii ai familiei ca sa gaseasca rezolvarile.

Gemeni

PUBLICITATE

Gemenii au o saptamana in care pot afla un adevar foarte important, cu un marcaj destul de dur. Poate acest marcaj sa ii schimbe viata sau pur si simplu sa ii faca o trauma. Depinde de fiecare ce are prin zona.

Rac

Racul, a dat necazul peste el si l-a lovit Vunjo. A fost o data runa pentru anul trecut si acum a doua oara. Vunjo pentru Racusori. Fericire!

Leu

Poate sa primeasca vesti bune, sume de bani importante sau cadouri surpriza.

Fecioara

Fecioara are o saptamana in care poarta dispute, mici batalii. Sunt discutii mai ridicate sau mai coborate pe ton. Sfatul runei este sa nu fie ingrijorati. Lasati certurile ca totul se aranjeaza intr-un final. Deci, nu va consumati energiile de pomana.

Balanta

Este ponit sa faca un uragan. Sunt puse pe razmerita, batalii furtunoase cu cei de acasa, cu cei din jur, cu toata lumea. Se cearta. Inca e ianuarie si e o luna de alternanta. Acelasi sfat si pentru Balante. Ramaneti calmi, nu va ambalati ca totul se va aranja. Nu faceti scandal pentru lucruri marunte.

Scorpion

Scorpionii au o saptamana in care e putin mai complicat. Trebuie sa dea dovada de rezistenta, de forta, de tarie, de putere sa depaseasca aceasta saptamana care vine cu totul felul de provocari si tot felul de incercari. Si profesional, si material. Trebuie sa fie foarte atenti cum isi administreaza energiile.

Sagetator

Simte nevoia sa se linisteasca, sa comunice cu Dumnezeu. Simbolul necunoscutului. Se retrag si isi pot face o analiza interioara. Un mic bilant. Meditati si puneti-va in ordine toate lucrurile care va framanta, iar rezolvarea se face cu forta divina.

Capricorn

Salt rapid calitativ in existenta Capricornului in saptamana ce urmeaza. Culege roadele.

Varsator

O suita de schimbari majore in saptamana urmatoare.

Pesti

Pestii la ce se pot gandi? Hai sa facem o plimbare. Gasesc ei modalitati de recreere, de detasare. Calatoresc. Iar daca nu calatoresc intr-un concediu, sunt pe drumuri zi de zi”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close