Știrea zilei

Ce a facut Bogdan Stanoevici, dupa moartea lui Nicolae Ceausescu. Secretul din trecutul actorului

Bogdan Stanoevici, indragitul actor si om politic, s-a stins din viata astazi, 12 ianuarie 2012. In varsta de 62 de ani, Bogdan Stanoevici a fost ministrul Romanilor de Pretutindeni din guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan, precum si candidat la alegerile prezidentiale din 2019. Era internat la spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti, atunci cand a murit.

Inainte de alegerile parlamentare din luna decembrie, anul 2020, Bogdan Stanoevici sustinea ca virusul care provoaca COVID-19 a fost creat in laborator, iar “brevetul este inregistrat si la Paris si la New York”, informeaza Digi24. Mai mult decat atat, actorul care i-a cucerit pe romani cu rolul din Fructul Oprit nu credea in purtarea mastii.

Ce a facut Bogdan Stanoevici, dupa moartea lui Nicolae Ceausescu

PUBLICITATE

Putina lume stie ce s-a intamplat cu actorul dupa ce a murit dictatorul. In anul 1990, Stanoevici, era plecat in Franta, la varsta maturitatii. Avea deja 32 de ani, vorbea o franceza impecabila si era pregatit sa o ia de la capat. A ajuns in acea perioada sa faca scheciuri pentru televiziune, la Canal Plus, cu parodii dupa procesul lui Nicolae Ceausescu, informeaza Jurnal Spiritual.

“O inutila polemica pentru mine intre cei care spun ca s-au construit sute de biserici si doar cateva scoli. Nu are legatura una cu alta. Romanii au fost privati ca si multi altii, de credinta lor. Rusii de exemplu au pastrat-o in ciuda comunismului, au fost mult mai atenti cu relatia aceasta cu biserica.

Sigur ca la noi se inchideau ochii, erau vopseluri pentru Pasti, brazi de Craciun. Era o supapa deschisa ca sa nu explodeze. Bisericile sunt utile pentru ca este locul in care pana la urma orice om la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, va pasi macar o data. Ar fi bine sa paseasca macar o data si nu numai de Inviere, de Craciun”, povestea actorul Bogdan Stanoevici pentru sursa citata anterior.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close