Descoperă

Șoșoacă are dreptate. Mesajul care spune tot despre moartea lui Stanoevici, infectat cu noul coronavirus

Diana Șoșoacă, parlamentar AUR, a transmis un mesaj despre Bogdan Stanoevici după ce actorul, infectat cu noul coronavirus, a murit.

”Drum bun, prieten drag! Bogdan Stanoevici a fost iubit de Dumnezeu mai mult decat l-am iubit noi! Dumnezeu sa te odihneasca-n pace!”, a scris Diana Șoșoacă de la AUR pe Facebook.

Diana Șoșoacă are dreptate. Dumnezeu sigur l-a iubit mai mult decât l-a iubit ea pe omul despre care spune că i-a fost prieten drag. Că dacă-l iubea, cred eu că nu-l mai lăsa să protesteze anti-mască.

PUBLICITATE

Bogdan Stanoevici a fost și la protestul anti-botniță unde Diana Șoșoacă a ars masca de protecție pe scenă. Atunci țin minte că o femeie striga: ”Masca ne îmbolnăvește creierul!” Ne-o îmbolnăvi creierul, dacă așa a zis femeia, dar lipsa ei sigur ne poate ucide. Concluzia acelei zile despre ce urma să se întâmple cu miile de oameni prezenți la protestul anti-botniță a fost: ”Să ne bucurăm că nimeni de aici nu are mască pe față. Vă spun un secret: deși Piața Universității este plină cu mii de oameni, nu se va descoperi aici un focar de Covid-19”.

Nu s-o fi descoperit, dar între timp, oameni prezenți acolo mai mor. Și nu e doar cazul lui Bogdan Stanoevici, dar de el știți că l-ați văzut prin telenovele sau la teatru. Ceilalți morți sunt doar niște cifre în raportul dat de Grupul de Comunicare Strategică la ora 13.00.

Acum degeaba plâng prietenii lui Stanoevici de protest pe la televiziuni. Dar poate vor înțelege ceva și ei din moartea asta. Greu de crezut pentru că se pricep atât de bine la înnădit istorii și la găsit vinovați în alții.

PUBLICITATE

Și mi-aduc aminte, în context, de cum un pictor celebru – sau mai puțin celebru – Paul Hitter – mă făcea criminală și monstru că încurajez purtarea măștii. Da, sunt un monstru căruia i se pare cool să aibă mască pe mufă când pleacă de acasă, un monstru care se spală pe mâini, o criminală care înțelege pericolul coronavirusului chiar dacă nu a studiat Arta ca Hitter. Și un monstru care abia așteaptă să se vaccineze, când o avea cu ce. Și un monstru care și-ar fi dorit să-l vadă pe Stanoevici iar pe scenă. Ce-i drept, ne putem mulțumi cu puțin. Adică merge să ne uităm și la Șoșoacă cum face show-uri pe gratis. Bine, nu chiar pe gratis, pe votul nostru.

Așa că atenție în gura cui vă uitați înainte să muriți prea devreme și prea nedrept.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close