Știrea zilei

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România a primit o veste tristă

Adriana Iliescu trece prin momente dificile! Cea mai bătrână mamă din România a pierdut procesul pentru o moștenire, care ar fi dorit să intre în posesia fiicei sale. Din nefericire femeia se confruntă și cu probleme financiare destul de mari.

Adriana Iliescu a primit o veste extrem de neplăcută. Femeia a pierdut o parte din averea pe care și-ar fi dorit să i-o lase fiicei sale, însă luptă în continuare pentru a-i asigura copilului său un viitor cât mai bun.

Cea mai bătrână mamă din România nu se dă bătută după ce a pierdut o proprietate în comuna Bălcești, situată în județul Vâlcea.

PUBLICITATE

Adriana Iliescu, în vârstă de 82 de ani, a făcut o contestație la executarea silită pentru 1.500 lei. Desigur, la aceasta se adaugă costurile acțiunii, potrivit cancan.ro.

De asemenea, în urmă cu două luni, Adriana Iliescu a decis să mai deschidă trei acțiuni împotriva rudelor sale. Mai mult decât atât, aceasta solicită ca executarea să fie amânată de urgență, timp în care contestația să fie analizată de magistrați.

Adriana Iliescu are datorii uriașe la întreținere

PUBLICITATE

Potrivit impact.ro, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, au ajuns într-o situație extrem de complicată. Femeia are datorii mari la întreținere, iar banii nu sunt suficienți. Se pare că este vorba despre suma de 3.000 de lei, iar cele două trăiesc dintr-o pensie de 2.000 de lei pe lună, o chirie dintr-un apartament pe care aceasta îl deține, dar și banii din meditații.

Mai mult, Eliza a primit în timpul pandemiei o tabletă din partea statului, deoarece copila nu ar fi avut acasă cum să își continue studiile în sistemul online.

Cum se simte Adriana Iliescu în plină pandemie de COVID

Adriana Iliescu se află la o vârstă înaintată ceea ce o face mult mai vulnerabilă în fața bolii, însă încearcă pe cât posibil să stea departe de orice ar putea să îi afecteze starea de sănătate.

„Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă.

Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii.

Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu pentru Fanatik.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close