Știrea zilei

Doliu in lumea medicala din Romania. S-a stins si medicul Mihai Horia Nicolae. Avea Covid!

Doliu in lumea medicala din Romania! Medicul Mihai Horia Nicolae, in varsta de 68 de ani, a decedat pe 6 ianuarie 2020. Acesta era seful Sectiei de Ortopedie si Traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia. Anuntul a fost facut de reprezentantii spitalului.

Colegii medicului au deplans pe Facebook moartea acestuia.

“Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunta cu adanca tristete trecerea in nefiinta a cunoscutului medic ortoped, Mihai – Horia Nicolae. Disparitia prematura a colegului nostru este un adevarat soc pentru lumea medicala din judetul Constanta si mai ales pentru Ortopedia dobrogeana. La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai multi ani, timp in care a facut efectiv minuni pentru pacientii sai. In calitate de sef al Sectiei Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, isi trata colegii si pacientii, deopotriva, cu respect si altruism. Intreg personalul Spitalului nostru transmite condoleante si regrete eterne familiei indurerate!
Odihna vesnica in lumea celor drepti, dragul nostru coleg!”

PUBLICITATE

A decedat medicul Mihai Horia Nicolae

Reputatul medic avea o cariera profesionala de peste 40 de ani. Potrivit informatiilor, medicul fusese infectat cu noul coronavirus.

In cariera sa, dr. Mihai Horia Nicolae a efectuat peste 10.000 de interventii chirurgicale!

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close