Descoperă

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii încep săptămâna în forţă, iar Capricornii îşi fac planuri de viitor

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Este o săptămână care ne testează relaţiile. Începutul de săptămână este mai bun, iar mijlocul mai tensionat. O săptămână care ne solicită pe toţi. Trebuie să fim atenţi, să nu ne certăm şi să fim cât se poate de diplomaţi şi să fim atenţi la aspectele în special financiare şi juridice.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Au chef de muncă se pare, încă de luni, chiar şi marţi când negociază. Întâlnirile sunt toate importante miercuri. Joi pot fi zile tensionate, în special calculează avantajele şi dezavantajele unui parteneriat. Poate sunt dispuşi să piardă ceva acum pentru a câştiga alte lucruri mai târziu, lucru care se poate întâmpla chiar de vineri şi sâmbătă, zile foarte fericite. Pot ieşi şi din localitate pentru cei care vor să petreacă weekendul departe de lumea dezlănţuită.

PUBLICITATE

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Săptămâna începe cu energie foarte bună. Sunt foarte inspiraţi, năstruşnici, originali, au chef de lucruri frumoase, lucruri mari. Unii petrec mai mult pe lângă casă, alţii se apucă deja de muncă, pentru marţi deja este o zi de lucru foarte fructuoasă, miercuri tensiuni, mai ales în cadrul administrativ, dacă nu fucţionează bine cu normele, regulile sau legile, sub umbrela cărora îşi duc activitatea şi pot fi disupute, mai ales joi cu o persoană care colaborează. Mici pierderi în weekend, mai ales dacă fac un cadou.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

PUBLICITATE

O săptămână în care ziua de luni poate fi dedicată dezmorțelii. Intră mai lent în activitate, însă sunt în formă marţi şi au chef să facă lucrurile după propriul lor program şi voie. Sunt ceva mai conştiincioşi miercuri şi joi. Joi este o zi destul de tensionată, mai ales dacă cineva nu-şi face treaba. Depind de acea persoană, sau sunt obligaţi să facă servicii şi de fapt nu au chef pentru asta. Se pot mobiliza însă, pentru că ziua de vineri este admirabilă. Câştigă popularitate, sunt iubiţi, apreciaţi şi toată lumea le este recunăcătoare pentru bucuriile pe care le fac.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Un început de săptămână pe drumuri, destul de agitat pentru că au multe lucruri de făcut, o agendă deja încărcată sau se întorc acasă de pe unde au petrecut cei care au fost plecaţi, marţi, miercuri şi la începutul zilei de joi. Miercuri şi joi pot fi zile tensionate cu dispute în casă, sau dispute cojungale, probabil prea multă oboseală acumulată, însă deja de vineri, sâmbătă sunt într-o formă mult mai bună şi poate că gesturile tandre şi cuvintele frumoase îşi fac efectul.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Săptămâna începe cu preocupare pentru bani, chiar de luni. Sunt foarte practici, găsesc soluţii aplicabile. Poate nu câştigă bani, dar măcar nu pierd. Găsesc soluţii şi rezolvă lucrurile. Pentru marţi, hărnicie, dar reuşitele depind de felul în care colaborează cu o persoană. Atenţie, însă. Miercuri şi joi pot fi tensiuni, dispute, orgolii, opinii diferite, dar poate şi un mod de a vedea etapele de rezolvare diferit de persoana cu care lucrează. Au nevoie să îşi liniştească un pic sufletul şi să îşi adune gândurile la final de săptămână. Distracţie, abia pe duminică.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Săptămâna începe cu luna semnelor zodiacale. Au foarte bună intuiţie şi în relaţii şi în afaceri. E bine să îşi asculte vocea interioară, dar să asculte şi cele le spune corpul. Poate că trebuie să înceapă mai blând, mai lent, să nu intre de la început în activitate dacă s-au ostenit mult în săptămânile din urmă. Sunt însă în formă marţi, se gândesc la bani, sunt foarte practice şi sunt foarte eficiente în munca lor. Miercuri şi joi tensiuni, poate din cauza unor dispute cu un colaborator. Pe de altă parte, nişte vizite sau nişte informaţii care nu le pică foarte bine, în special joi. Bârfe, sau cine ştie ce indiscreţii se pot produce. În weekend, mai mult pe lângă casă.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Încep săptămâna cu o atenţionare privind sănătatea. Probabil oboseală acumulată, sau e bine să nu se arunce din prima în activitate. Sunt într-o formă foarte bună marţi, foarte intuitive şi simt cam ce ar trebui să facă şi care este ordinea corectă pentru ele de activitate. Tensiuni miercuri şi joi. Joi legate de bani, în general legate însă de organizare cu o persoană cu care lucrează. Discuţii şi familie, în special dacă nu se simt ajutate, dar, la final de săptămână, vizite şi excursii plăcute.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Sunt foarte sociali încă de la începutul de săptămână. Luni e o zi fructuoasă pentru întâlniri, schimb de opinii, poveşti pe care le împărtăşesc cu cei din jur şi sfaturi foarte practice şi bune pe care le pot urma. Marţi sunt atenţi la un coleg. Lucrurile poate nu merg foarte bine aşa cum ar vrea ei din cauza unor colaboratori care întârzie, sau nu sunt de găsit, de aceea miercuri pot fi deja inflamaţi dacă cineva nu-şi face treaba. Şi joi sunt discuţii legate de orar. Se grăbesc să rezolve nişte lucruri pe care şi le-au propus, însă finalul de săptămână este superb din punct de vedere financiar. Asta înseamnă eficienţă, muncă bună şi reuşesc să elimine pierderea de timp şi bani.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săptămâna începe bine, în forţă, sunt populari, sunt în formă şi la serviciu şi acasă. Au o zi de luni foarte bună, cu condiţia să facă doar acele activităţi pe care şi le asumă şi le pică lor bine. Marţi au energie, mai ales socială, au o dispoziţie grozavă pentru a se întâlni cu oameni şi a povesti. Se laudă un pic, dar aşa sunt aspectele, nu e rău. Atenţie, miecuri şi joi. Mici bârfe sau interpretări greşite ale gesturlor şi mesajelor lor, pe care ar fi bine să le lămurească joi, vineri. Vineri e o zi minunată, ca şi cea de sâmbătă, când sunt într-o formă chiar romantică.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Săptămâna începe cu multe planuri de viitor. Sunt deja în discuţii despre ce vor să facă, cu cine vor să facă, ce etape au şi poate chiar se gândesc cum să abordeze deja nişte persoane oficiale sau să facă nişte paşi mai asumaţi, mai importanţi în ce şi-au propus. Aşa se întâmplă şi marţi care e o zi plină de energie. Pot rezolva multe lucruri, sunt foarte bine mobilizaţi, dar în acelaşi timp au şi emoţii sau au o oarecare încordare din cauza mizei, pentru că e foarte important ce vor să facă. Atenţie, însă pentru miercuri şi în special joi. Discuţii şi dispute cu autorităţile, sau cu superiorii, cu şefii. Lucrurile se mai liniştesc şi se lămuresc însă, pe vineri, sâmbătă.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Analizează şi încep cu un bilanţ luni, despre ce e bine, ce e rău, ce au câştigat şi ce au pierdut, sau ce pierderi îşi asumă pentru a fi mai bine mai târziu. Adică, cu alte cuvinte lasă de la ei, luni. Marţi sunt într-o formă bună şi chiar dau sfaturi un pic de sus, atoateştiutori, dar s-ar putea ca ceea ce spun ei să fie argumentat. Pot exista discuţii, dispute, mai ales miercuri şi joi cu persoane importante pentru ei, sau chiar cu oficiali, autorităţi sau şefi şi nu se lasă înduplecaţi de argumentele celuilalt. Li se par cumva nedrepte sau prea snoabe, prea înfumurate, însă lucrurile se mai rezolvă şi se împacă pe vineri şi sâmbătă, când sunt într-o dispoziţie socială foarte bună.

4-10 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

O importantă zi de luni, când pot face impresie sau cumva fac nişte anunţuri oficiale, sau activităţile lor, munca lor, gesturile lor sunt foarte vizibile şi pot fi foarte apreciate de oamenii din jurul lor, însă pentru miercuri şi joi se anunţă tensiuni, poate chiar financiare. Le lipsesc resursele, nu au ajutorul pe care ei l-ar fi vrut, iar joi poate fi o problemă juridică, mai ales dacă au întârziat cu plata unor taxe, însă lucrurile se rezolvă vineri, sâmbătă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close