Știrea zilei

Diana Sosoaca despre candidatura la presedintia Romaniei: “Barbatii din jurul meu m-ar obliga”

Diana Sosoaca, senatoarea AUR a vorbit intr-un interviu exclusiv la Romania TV despre posibilitatea candidaturii la presedintie. Sosoaca spune ca Romania nu este pregatita sa accepte o femeie in aceasta functie.

Sosoaca se gandeste sa candideze la presedintie.

Atunci cand a fost intrebata ce parere are despre o posibila candidatura la presedintie, aceasta a raspuns ca trebuie sa aiba grija ce spune de Craciun si 1 ianuarie.

PUBLICITATE

Avocata a mentionat faptul ca Romania nu este pregatita de o femeie in functie de presedinte al statului.

”Imi aduc aminte ca trebuie sa ai grija ce spui de Craciun si de 1 ianuarie ca ti se va intampla. Cred ca daca ar fi sa fac pasul asta tot barbatii din jurul meu m-ar obliga. Deocamdata nu putem sa vorbim de asa ceva mai sunt patru ani. Nu stiu daca poporul roman este pregatit sa accepte o femei presedinte” , a spus avocata.

Diana Sosoaca a povestit cum mai multi oameni politici ”au obligat-o” sa intre in Parlament. Avocata a tinut sa precizeze ca poporul are o forta incredibila, multumindu-le acestora pentru fiecare iesire in strada.

PUBLICITATE

”N-am sperat niciodata pentru ca nu mi-am dorit. Am fost fortata de sotul meu, de Colceag, de Alexandru Stanila, care m-au obligat si de multi altii. Mai toti sunt barbati care ma impingeau pe mine . 2020 a fost lupta, oricum de 20 si ceva de ani m-am tot luptat si m-am luptat si in cei doi ani jumate cand am fost in Guvern si nu am avut cu cine sa lucrez” , a precizat Sosoaca.

Senatoarea a vorbit si despre campania de vaccinare care are loc in Romania, aceasta sustine ca spera sa nu se ajunga la vaccinarea obligatorie. Insa, daca acest lucru se va intampla, conform acesteia, romanii trebuie sa iasa in strada.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close