DescoperăȘtirea zilei

Noi ajutoare de la Guvern pentru acesti romani

PUBLICITATE

Florin Citu, premierul desemnat, a declarat ca ordonanta privind masurile pentru bugetul din 2021 va fi aprobata in sedinta de Guvern de miercuri. De asemenea, el a mentionat ca printre aceste masuri se mentioneaza si ajutoarele de stat pentru HoReCa, acordarea de vouchere de vacanta, ajutoare prin IMM Invest, prelungirea masurilor active pana in 30 iunie 2021.

“Va fi o ordonanta care va fi pusa in transparenta si va fi aprobata in sedinta de Guvern de miercuri. Se prelungesc masurile active pana la 30 iunie 2021. (…). Munca flexibila este o masura care cred ca se va permanentiza in Romania. In continuare sunt acele masuri de ajutor de stat prin intermediul IMM Invest, noutatea ca Agro IMM Invest o sa fie aprobat in sedinta urmatoare de Guvern, sper sa fie gata cu toate avizele. Este o masura pe care o asteapta cei din sectorul agricol, cu garantii de pana la 1 miliard de lei”, a declarat Citu, la Palatul Victoria.

Premierul a mai spus ca va fi aprobata si promovata schema de ajutor de stat pentru acordarea de sprijin financiar pentru HoReCa, “o masura care este foarte mult asteptata”, avand un buget de 500 de milioane de euro.

PUBLICITATE

“Continua si in 2021 voucherele de vacanta in valoare de 1.450 de lei pentru stimularea turismului romanesc. Pentru HoReCa, pe de o parte avem acest sistem de ajutoare de stat, continua sistemul de vouchere si va pot spune ca pana in martie cei din acest sector vor fi scutiti de la plata impozitului specific”, a mai spus premierul.

PUBLICITATE
Loading...

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close