Descoperă

Horoscop 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile. Ce nativi isi schimba viata

Horoscop 2021. Ce ne asteapta pe toti, anul viitor? Previziunile complete pentru toti nativii din zodiac. Astrologul Camelia Patrascanu a facut anuntul pentru cei interesati, in exclusivitate pentru antena3.ro. Se pare ca urmeaza niste luni ciudate, din pacate. Insa, aceste schimbari si transformari pot muta cursul vietii multor persoane.

Schimbarile continua pana in anul 2025, dupa cum indica trendul astral. Nu este insa un proces la fel de tensionat ca anul acesta sau anul 2021. Lumea toata se schimba, iar linistea vine la noi abia peste doi ani, din 2022. Urmeaza un an al prieteniilor noi, anunta astrologul. Apare un tranzit interesant in decembrie, Luna noua in Sagetator.

Horoscop 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

PUBLICITATE

”Perioada asta, pentru ca au fost foarte multe planete retrograde pana toamna tarziu, vine curajul pentru a investi in imobiliare. Luna asta de final de an e foarte buna pentru tranzactii financiare mai ales pentru semne de pamant: fecioare, tauri, capricorni, dar si pentru scorpioni si pesti. Deci cei care pot face asta, sa se hotarasca si sa o faca”, a mentionat astrologul.

Berbec

La finalul lunii aprilie, inceputul lunii mai, incasezi multi bani. Urmeaza tendinta de a baga acesti bani in casa ori in bunuri. Apar si tensiunile, pentru ca nu reusesti sa te pui de acord cu cei din casa. Apelezi la resursele familiei, lucru care aduce probleme cu cei dragi.

PUBLICITATE

Taur

Horoscop 2021. Urmeaza o perioada foarte interesanta, care va continua pana in anul 2025. Apar niste tensiuni mari pentru ca trebuie sa decizi ce faci in domeniul profesional. Ai de ales un drum in viata, iar tu nu doresti sa renunti la independenta. Treci prin niste teste care te dau peste cap.

Gemeni

Urmeaza un an dificil, mai ales in intervalul mai-aprilie. Trebuie sa ai mai multa grija la sanatate si la organismul tau. Pune accentul pe ingrijirea corporala si fa un program bine pus la punct. O calatorie in strainatate ti-ar putea schimba total viata.

Rac

Ai parte de castiguri fara efort. Actiunile din anii trecuti dau acum roade. Daca te asociezi cu oamenii potritivi, vor veni si rezultatele materiale pe banda rulanta. Ai grija la capcana cheltuielilor, tine-te cu strictete de bugetul stabilit.

Leu

Horoscop 2021. Urmeaza un an care sta sub semnul promovarii de sine, a relatiilor personale si a contractelor banoase. Incepi niste activitati noi, care atrag atentia celor din jurul tau. Este foarte important sa fii creativ si original, pentru a te putea face cunoscut.

Fecioara

Anul urmator aduce multe surprize pe plan profesional. Daca lucrezi in invatamant, trebuie sa tii pasul cu vremurile actuale. Esti fortat de imprejurari sa te adaptezi. Apar idei noi care te motiveaza.

Balanta

Anul 2021 este dominat de iubire, in general. Nu doar in relatia de cuplu, ci si in viata de zi cu zi. Desoperi pasiuni si hobby-uri noi. Cunosti persoane noi si devii tot mai dezinhibat. Unii nativi pot deveni chiar parinti in lunile urmatoare.

Scorpion

Vei pune mult accentul pe casa. Fie schimbi locuinta, fie devine preocuparea ta principala. Trebuie insa reduse cheltuielile. Treci prin momente dificile in relatia de cuplu, din cauza ca partenerul de viata isi tot schimba dispozitia de la o zi la alta. Incerci sa regasesti echilibrul in relatia cu familia.

Sagetator

Horoscop 2021. Urmeaza un an nou extrem de dinamic, plin de intalniri si idei. Insa, este si agitat si plin de framantari. Te gandesti tot mai serios sa faci o schimbare majora, inclusiv sa pleci in alta tara. Cauti niste resurse financiare si profesionale mai mari, care sa te satisfaca.

Capricorn

Iti schimbi mult atitudinea, acumulezi noi cunostinte si iti schimbi felul de a privi lucrurile. Depinde doar de tine daca dai sau nu lovitura pe plan financiar.

Varsator

Ai parte de un an minunat. Iesi din starea de letargie si iti castigi independenta. Insa, asta s-ar putea sa deranjeze anumite persoane din familie. Te hotarasti sa pornesti ceva important, dar pe cont propriu.

Pesti

Alegi sa ai parte de un an sabatic, in cazul in care ramai in tara. Daca alegi sa emigrezi, descoperi lucruri noi despre tine. Este un an al intelepciunii si al maturizarii spirituale. Trebuie sa intelegi ce efecte au avut, de fapt, niste alegeri din trecutul tau.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close