Descoperă

Horoscop bani 2021. Dezastru pentru mii de romani. Lovitura crunta din partea astrelor

Horoscop bani 2021. Ce surprize ne rezerva astele anul viitor? Din pacate, se pare ca obstacolele nu se opresc aici pentru multi dintre romani. Ce sectoare vor fi cele mai afectate de problemele financiare si cum putem iesi din aceasta situatie? Cristina Demetrescu a povestit sambata, 26 decembrie 2020, intr-o emisiune televizata despre influenta astrelor.

Cum vor modifica acestea finantele a mii de persoane? Ce se intampla cu pozitia astrelor si ce se intampla cu banii romanilor incepand din luna ianuarie, peste doar cateva zile? Ce companii sunt in vizorul astrologilor? Afla chiar acum previziunile complete, conform Antena3.ro.

Horoscop bani 2021. Dezastru pentru mii de romani. Lovitura crunta din partea astrelor

PUBLICITATE

“Asa arata – ca o criza financiara, dar s-ar putea sa fie genul acela de criza care sa priveasca anumite corporatii. Uranus a intrat de vreo trei ani in zodia Taurului, care este o zodie de bani. Acum intra in tensiune cu Jupiter si cu Saturn, care si ele au legatura cu politicile monetare, cu tot ce se hotaraste la nivel international.

Karma este in continuare pe Sagetator, care inseamna toate aceste conflicte internationale intre marile puteri. Avem doi malefici, in semnul Taurului Marte sta pana in martie, Lilith sta pana pe 18 iulie, asa incat daca semnul financiar este prost aspectat si intra si in tensiune cu aceste planete care ne interconecteaza”, a explicat Cristina Demetrescu.

Horoscop bani 2021. “Nu stiu daca sa o numesc criza financiara, ca aspectele nu sunt atat de puternice si lungi sa arate ca o criza financiara. Arata mai degraba o clacare a unor mari corporatii, vom auzi de anumite falimente, sunt oameni care vor ramane fara lucru”, a mai adaugat Cristina Demetrescu, in emisiunea Voi cu Voicu moderata de Mirela Voicu.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close