Știrea zilei

Motivul pentru care Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 ani: ”Nu m-a mai iertat”

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 ani! Care este, de fapt, motivul care a dus la separarea celor doi? Artistul a recunoscut! Solistul trupei ”Holograf” și mama copiilor săi nu mai formează un cuplu de patru ani!

S-au iubit timp de 25 de ani, iar despărțirea a venit ca un șoc. Dan Bittman și Liliana Ștefan, pe lista neagră a despărțirilor anului 2020. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și spună adio, mai ales că au și trei băieți împreună. Cu toate că artistul a confirmat în mod oficial vestea, v-ați întrebat vreo secundă care este, de fapt, motivul separarii celor doi?

Motivul pentru care Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 ani

PUBLICITATE

Ei bine, vă spunem noi! În cadrul aceleași emisiuni TV în care a confirmat despărțirea de mama copiilor săi, Dan Bittman a recunoscut într-un mod subtil și motivul care a dus la separarea de cea cu care s-a iubit timp de 25 de ani. Scurt și la obiect, întrebat de modul în care își convinge partenera să-i ierte greșelile, solistul trupei ”Holograf” a dat din casă.

Artistul a declarat că nu este măsură să răspundă, din moment ce partenera de viață, Liliana Ștefan, nu l-a mai iertat, semn că el ar fi fost, de fapt, vinovatul rupturii celor 25 de ani de relație. Cu toate că uneori a spus adevărul și a suportat consecințele, Dan Bittman susține că a și mințit în alte dăți. De ce? Ca să nu doar atât de rău!

”Nu sunt eu cel mai bun să vă răspund la această întrebare, deoarece partenera nu m-a mai iertat. Vorbesc de cea mai importantă parteneră, cea cu care am trei copii, Liliana Ștefan. Sunt foarte sincer. Cel mai bine este ca partenera să nu te pună să minți. Trebuie mers pe sinceritate de multe ori. De ce să nu recunosc? Câteodată am recunoscut! În defavoarea situației, dar am recunoscut. de multe ori am mințit însă, ca să nu doară atât de tare”, a spus Dan Bittman.

PUBLICITATE

Dan Bittman: ”Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult”
Și dacă credeați că îi este ușor, nici gând! Dan Bittman susține că despărțirea de Liliana Ștefan nu este ceva despre care să vorbeasc cu plăcere, dat fiind faptul că este mama copiilor săi, dar mai ales, femeia pe care a iubit-o timp de 25 de ani. Nu s-au căsătorit niciodată, iar asta nu părea să fie un impediment în relația lor.

Chiar și așa, Bittman spune că lucrurile au luat-o razna, motiv pentru care au ajuns, în cele din urmă, la despărțire. Cei doi nu mai locuiesc împreună de un an.

”A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a mai adăugat artistul.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close