Știrea zilei

Cele mai noi Profetii pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea in urmatorul an

2020 nu a fost cel mai usor din istoria moderna, asa ca asteptam cu nerabdare sosirea noului an, 2021. Diana Shcherbanskaya, profesoara cu multi ani de practica, un maestru care detine tehnici antice si a fost instruit la Universitatea Unity din India, povesteste despre cum va fi anul 2021 si despre ce ne asteapta.

„Anul Nou este luminos si vesel”
Anul Nou promite sa fie bucuros. La sfarsitul lunii decembrie 2021, vom scapa in cele din urma de parada planetelor din zodia Capricorn, care ne-a complicat semnificativ viata. Venus va reinnoi sentimente vechi si va oferi sanse pentru noi relatii.

Deja, multi dintre noi am activat procesul de deblocare a energiei – in majoritatea cazurilor, energia pe care am acumulat-o in copilarie si care era inca „inchisa” pana acum. Acest lucru ne va permite sa atingem obiectivele catre care ne straduim de multa vreme, dar nu stiam cum sa ajungem la ele. Frenezia in care sarbatorim de obicei Anul Nou promite sa se transforme dintr-o sarbatoare nebuna si necugetata, dar in acelasi timp foarte costisitoare intr-o distractie activa, cand banii alocati pentru delicii gastronomice si divertisment vor merge pentru a-i ajuta pe cei care nu isi permit nici macar sa puna o masa simpla.

PUBLICITATE

Defectiunea sistemului
Desigur, toate lucrurile bune care ar trebui sa ni se intample in anul urmator nu se vor intampla peste noapte si nu vom putea scapa de probleme. In cea mai mare parte, acestea vor fi dictate de defalcarea sistemului stabilit, care este asociat cu trecerea la era Varsatorului. Potrivit astrologilor, aceasta inseamna ca modul de viata cu care suntem obisnuiti se prabuseste si unul nou vine in locul sau, iar acesta, ca orice schimbare, este un proces dureros.

Multe procese se vor muta de la lumea reala la virtuala, pe care deja am simtit-o si continuam sa o simtim in timpul acestei pandemii. Treptat, nu numai munca si divertismentul vor merge pe internet, ci si banii si bitcoin-urile, care acum ni se par a fi o raritate si exotice, iar in acest sens acesta este doar inceputul. Finantele nu vor fi cheltuite pentru bunuri de lux, ci pentru medicamente si mediu. In general, oamenii se vor concentra mai putin pe ei insisi si mai mult pe lumea din jur, ceea ce le va aduce beneficii lor si lumii.

Cresterea afacerilor mici
Cresterea intreprinderilor mici ne asteapta in 2021. Daca anul 2020 a trecut sub semnul lui Ketu, nodul sudic sau descendent, responsabil pentru dezvoltarea spiritualitatii, atunci 2021 este anul lui Mercur, a carui sfera de influenta este informatia si comertul. De la depresie si reflectie, vom trece la actiune, ceea ce va atrage o crestere puternica a micilor afaceri. Intreprinderile mici vor creste prin intermediul site-urilor web dedicate si al retelelor sociale.

PUBLICITATE

De exemplu, puteti vedea tricotaje frumoase intr-un magazin de tesaturi, puteti cumpara si coase singuri o gluga frumoasa, puteti posta o fotografie pe Instagram si puteti primi imediat mai multe comenzi profitabile. Si acolo, vedeti, va fi posibil sa treceti de la intreprinderi mici la intreprinderi mijlocii, principalul lucru este sa acumulati fondurile necesare pentru acest lucru.

Teama de moarte va disparea
oamenii , daca nu toti, atunci majoritatea, isi vor pierde frica de batranete si moarte. Dorinta de a trai va creste. Oamenii vor fi atenti la corpul lor, va creste cererea de a vizita salile de fitness si adoptarea uni stil de viata sanatos. Societatea isi va schimba atitudinea fata de varsta si moarte de la un semn minus la un semn plus: daca nu poti trai pentru totdeauna, atunci poti cel putin sa-ti amani moartea.

Mancare mai simpla si imbracaminte de calitate
Oamenii vor merge mai rar la restaurante – mancarea de casa devine mult mai populara, mai placuta si mai sanatoasa. Mancarurile pe care omenirea le va introduce in dieta vor deveni mai usoare. Mancarea va trebui sa satisfaca nevoile corpului, nu intelectul, astfel incat bucataria de fuziune, care – datorita imprevizibilitatii sale – este concentrata mai mult pe minte decat pe stomac, va disparea treptat.

Cerintele pentru imbracaminte vor creste, de asemenea. Daca mai devreme ne puteam multumi cu haine care nu erau foarte confortabile si nu prea utile pentru corp, acum va exista o cerere pentru stiluri si tesaturi care nu restrictioneaza miscarea, in care corpul se poate misca usor si pielea poate respira liber. Sinteticele vor deveni un tabu categoric, doar cele naturale vor fi utilizate – bumbac, lana, matase. Da, desigur, sunt mult mai scumpe decat cele sintetice.

Nevoia de apropiere
Nevoia oamenilor de relatii va creste – nu pentru romantism sau sex, ci pentru apropiere emotionala. Vom pretui intelegerea reciproca („fericirea este cand esti inteles), participarea prietenoasa, caldura umana si siguranta. Vom parasi situatiile romantice – de exemplu, cina intr-un restaurant cu vedere la Turnul Eiffel – pentru romane romantice si seriale melodramatice de televiziune, decizand ce este mult mai bine sa bem un ceai seara cu cineva drag si sa vorbim despre tot ce exista in lume. Vom ajunge la intelegerea faptului ca rudenia sufletelor este mult mai importanta decat toate celelalte scenarii de relatii, inclusiv cadouri scumpe, calatorii in insule exotice si frenezie romantica.

Dezastrele ne vor uni
Anul care vine nu va trece fara cataclisme – dezastre naturale si provocate de om, dar vor evoca si cele mai bune sentimente din oameni. In caz de nenorocire – cutremur, inundatie, incendiu forestier sau uragan – oamenii nu vor observa indiferent ce s-a intamplat din exterior, ci se vor uni si vor ajuta victimele in toate modurile posibile. Mai mult, ei vor face acest lucru nu pentru ca este atat de la moda sau adecvat, ci pentru ca nu pot face altfel: nenorocirea altcuiva ii va atinge atat de mult incat nu vor dori sa stea departe.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close