Știrea zilei

Anunț ANM! Vremea se schimbă radical! Unde va ninge în următoarele zile

Vremea se schimbă în toată țara, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Aceșia anunță ploi în sud, iar pe 26 spre 27 decembrie se anunță ninsori, lapoviță și vânt puternic.

Vremea se schimbă în toată țara de Crăciun, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Aceștia au transmis astăzi, 25 decembrie, o prognoză meteo de ultimă oră de precipitații și vânt între 26 și 28 decembrie.

De asemenea se anunță ninsori la munte îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, dar și în unele zone din România precum sudul Banatului, al Transilvaniei și al Moldovei și pe alocuri în Oltenia și Muntenia în noaptea de sâmbătă spre duminică.

PUBLICITATE

Temperaturile vor scădea ușor în weekend, iar temperatura maximă nu va depăși 7-8 grade. În plus, de duminică seara până luni, se vor atinge minime negative, cel puțin în jumătatea de nord a teritoriului, până spre maxima de minus 7 grade în nordul Maramureșului.

La munte va ninge abundent iar vântul va bate cu până la 90 km/h. Pe parcursul zilei de duminică (27 decembrie) vântul va avea intensificări, în special pe creste, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol. În majoritatea zonelordin țară, va ploua.

Cum va fi vremea în București

PUBLICITATE

Meteorologii au anunțat ploi în sud și, de sâmbătă până duminică, zăpadă, lapoviță și vânt puternic în majoritatea părților țării. Aceștia au anunțat pentru București ploaie și lapoviță.

Vremea se va schimbă, anunță ANM printr-o informare meteo de ultimă oră! În intervalul 26 decembrie, ora 10:00 și 28 decembrie vremea va fi destul de mohorâtă.

Va ploua moderat – se acumulează în jur de 15 … 20 litri / m², iar în timpul nopții de sâmbătă până duminică și în primele ore ale duminicii, pot apărea episoade de lapoviță și ploaie. Cea mai ridicată temperatură sâmbătă este de 5 până la 6 grade și cea mai scăzută temperatură este de aproximativ 1 grad. Temperatura de duminică va rămâne la o valoare de aproximativ 2 grade, însă în urma infiltrării une mase cu aer cald, duminică seara până luni va fi înregistrată la o temperatură de 5-6 grade.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close