Știrea zilei

Raed Arafat, despre Diana Șoșoacă: „Dacă nu porți mască, ești pericol pentru alții”

Senatorul AUR Diana Șoșoacă refuză să poarte mască de protecție, pe motiv că are o adeverință medicală care o scutește de acest „chin”.

Cu toate acestea, șeful DSU Raed Arafat nu acceptă explicațiile reprezentantei AUR și o trimite să lucreze de acasă, online, dacă nu poartă mască.

„Trebuie motive medicale serioase să nu porți masca, te întrebi dacă persoana respectivă mai poate să-și exercite funcțiile”, a explicat Arafat.

PUBLICITATE

Raed Arafat o ceartă pe Diana Șoșoacă
Așadar, potrivit secretarului de stat în MAI, cei care într-adevăr sunt scutiți să poarte mască au probleme grave de sănătate, ceea ce nu ar fi cazul în situația Dianei Șoșoacă.

„Noi avem și la purtarea centurii de siguranță și la mască, avem undeva că, dacă din motive medicale n-o poți purta, dar aici trebuie motive medicale reale, trebuie să fie ceva foarte serios, care după asta te întrebi dacă persoana respectivă mai poate să-și exercite funcțiile”, a explicat Arafat la Digi24.

„Orice persoană care se află în prejma unei persoane care nu vrea să poarte masca are dreptul să se ridice și să plece, pentru că poate consideră că viața îi e pusă în pericol, pentru că nu știm dacă persoana respectivă este infectată sau nu”, a adăugat șeful DSU.

PUBLICITATE

Raed Arafat o trimite pe Diana Șoșoacă să lucreze de acasă, dacă nu poate purta mască în public. „În momentul în care n-ai posibilitatea să porți masca sau nu vrei, participi online, există tehnologie modernă, să nu fii fizic la fața locului”, adăugat Arafat.

Diana Șoșoacă a anunțat că nu va face publică afecțiunea conform căreia este scutită de la a purta mască de protecție: „Nu pot să vă spun, pentru că este confidențial. Nu se trece peste lege, cum eu respect legea, respectați-o și dumneavoastră.

Puteți să-mi puneți întrebări, iar eu, dacă vreau vă răspund, dacă nu, nu. Iar eu nu voi face publică afecțiunea de care sufă”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close