Descoperă

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii au atenționare de bani, Scorpionii rezolvă mai multe decât ar fi sperat

O săptămână agitată în prima parte, avem foarte multe lucruri de făcut, dar ne descurcăm cu multă hărnicie, însă. Atenție și la sănătate. A doua jumătate a săptămânii este minunată și cu tot felul de câștiguri și beneficii. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat duminică de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe cu tot felul de griji. Marți și miercuri lucrează cu spor și de aceea poate sunt mai iritați și riscă să se certe cu unele persoane importante și de care au nevoie.

PUBLICITATE

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe sub semnul unor așteptări mari pe care le au de la diverse persoane. Marți și miercuri tot felul de griji. Zilele de sărbătoare sunt minunate, cu multe surprize.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

PUBLICITATE

Pentru Gemeni, săptămâna începe cu tot felul de sarcini nu foarte plăcute. De Sărbători, dacă acceptă lucrurile așa cum sunt, lucrurile vor fi minunate.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, săptămână începe cu tot felul de lucruri de rezolvat, poate ieșiri din oraș. Marți și miercuri, agitație, mai ales pentru că ei trebuie să pună mâna pe treaba. În a doua jumătate a săptămânii, atmosfera e minunată, invitații onorante sau musafiri plăcuți.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna începe sub semnul banilor, cheltuieli, calcule, analize. Grijă la sănătate, la începutul săptămânii. Până joi, foarte multă agitație. A doua jumătate a săptămânii e absolut fabuloasă.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o săptămână care începe sub semnul impresiei artistice, vor să facă impresie bună în fața celor importanți pentru ei. Miercuri și joi se agită foarte mult, dar zilele de sărbătoare sunt foarte frumoase.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele își încep săptămâna sub semnul muncii sau al sarcinilor, grijilor și efortului. Zilele de sărbătoare le aduc o atmosferă minunată în familie.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Luni, se răsfață, nu prea bifează sarcinile cele mai grele sau ar vrea să scape un pic mai ușor și au o dispoziție mai romantică. Sunt foarte harnici apoi, marți, miercuri și joi. Rezolvă foarte multe lucruri și primesc o invitație neașteptată.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii, grijă pentru cineva din familie, la început de săptămână. Nu au chef de multă agitație. De marți încolo devin activi, iar zilele de sărbătoare le vor fi foarte frumoase, cu multe cadouri utile pentru ei.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii așteaptă tot felul de vești, luni. Unii dintre ei nici nu șiu cu cine să petreacă sărbătorile, dar acestea le vor aduce, ca prin farmec, o atmosferă foarte plăcută și vorbe foarte bune.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii se gândesc la bani, luni. Tendința este aceea de a cheltui, deși se râzgândesc imediat și tot așa. Până la urmă riscă să scoată din buzunar mai mulți bani. Până joi, multe drumuri. Atenție și la sănătate. Sărbătorile, minunate, poate alături de niște persoane pe care nu le-au văzut de mult.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, sunt foarte intuitivi și inspirați, luni. Fără cheltuieli mari, marți, miercuri și joi – sunt aspecte de bani. Le trec mulți bani prin mână. Zilele de sărbătoare sunt minunate, petrecute nu doar în sânul familiei, ci și în sânul unei colectivități mai mari, prieteni și chiar noi cunoștințe.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close