Știrea zilei

Cătălin Scărlătescu A Ajuns De La Cuțite, La Bisturiu.

Cătălin Scărlătescu a vizitat clinica medicului Elena Martin, pentru o nouă îmbunătățire asupra fizicului său. De data aceasta, o intervenție estetică la nivelul feței, mai precis, la ochi.

Estetic, îl deranja foarte tare lascitatea pleoapei superioare, iar specialistul i-a recomandat, în urma controlului, o operație de blefaroplastie.

Toată procedura a durat o oră, s-a realizat cu anestezie locală, apoi i s-a îndepărtat cu ajutorul bisturiului pielea în exces.

PUBLICITATE

Vindecarea s-a realizat după o săptămână, iar rezultatele se pot vedea imediat, astfel că celebrul bucătar de la Antena 1 are acum un aspect vizibil întinerit și parcă și-a șters cel puțin 10 ani de pe chip. O astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, dar se pare că merită investiția.

În trecut, chef Cătălin Scărlătescu ajunsese la 130 de kilograme. Chiar el spunea că e cu un picior în groapă, din cauza greutății. După ce a slăbit impresionant și colegii lui l-au revăzut au avut un real șoc. Slăbise peste 45 de kilograme și arăta cu totul altfel. El a reușit să nu se îngrașe la loc, iar acum se menține la o greutate stabilă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close