Știrea zilei

Industria muzicala in doliu. Avea doar 22 de ani insa s-a stins din viata intr-un cumplit accident rutier

Denisa Gog, solistă și dansatoare în cadrul ansamblului folcloric din Dumbrăvița a murit joi, într-un accident cumplit de mașină. Tânăra avea 22 de ani.

Șoc în industria muzicală. Un grav accident rutier s-a petrecut joi, 17 decembrie, în localitatea Dumbrăvița, situată la marginea orașului Timișoara. În accidentul rutier și-a pierdut viața o tânără de 22 de ani din Dumbrăvița, solistă și dansatoare în ansamblul folcloric din localitate.

Potrivit unui apropiat al Denisei, accidentul rutier a avut loc la scurt timp după ce tânăra a plecat cu maşina de acasă. Accidentul a fost protocat de un tânăr care conducea o autoutilitară și nu a a acordat prioritate pe trecerea într-o intersecție. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș.

PUBLICITATE

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasat pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Șoc în industria muzicală. Denisa Gog era foarte pasionată de dansuri şi de muzica populară. Într-un interviu din 2019, la postul local de televiziune, Dumbrăviţa TV, Denisa declara că pasiunea pentru folclor e moştenită din familie.

”Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi. La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans. Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte”, declara Denisa Gog în interviul de la Dumbrăviţa TV.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close