Descoperă

Horoscop zilnic, 17 decembrie 2020. Balanta este pe drumul cel bun

Astazi nu ar trebui sa luati decizii neprevazute, nu va asumati riscuri, este mai bine sa ascultati sfaturile celorlalti.

Berbec

Berbecul isi poate preda cu usurinta soarta in mainile persoanelor in varsta. Nu renuntati la sfaturi, cu siguranta va vor fi la indemana, daca nu chiar astazi, atunci in viitorul apropiat cu siguranta. La locul de munca, ar trebui sa aratati atentia si sa va concentrati asupra afacerilor, sa creati un plan pentru ziua respectiva si atunci va fi mai usor sa faceti fata tuturor.

PUBLICITATE

Taur

Ziua nu ii promite Taurului nicio rasucire neasteptata a destinului, ci doar stabilitate si pace. Acum este momentul sa facem noi planuri. Este posibil sa trebuiasca sa ascultati de cineva, chiar daca nu va place, este important acum sa va salvati fata. Aratati retinere si veti fi rambursat in curand pentru loialitatea dvs.

Gemeni

PUBLICITATE

Astazi Gemenii sunt atrasi sa-si testeze soarta, in timp ce obstacolele si dificultatile nu ii sperie deloc. Ai urmat un curs bun, dar acum ar trebui sa-ti dai toata puterea unui singur lucru, sa ai grija de tine. Exista posibilitatea ca pur si simplu sa va imbolnaviti si apoi toate eforturile dvs. vor fi in zadar.

Rac

Astazi Racii au sanse crescute de certuri si conflicte familiale. Nu va lasati emotiile sa curga: agresivitatea nu este cea mai buna cale de iesire acum. Poate ca cineva ar trebui sa invete atitudinea fata de viata de la copii, uneori toti ne inselam ca totul in viata este rau si dificil si este complet imposibil sa schimbi aceasta stare de fapt. Nu-ti indeparta sufletul pereche, da-i sansa sa vorbeasca si sa planga pe umarul tau.

Leu

Astazi este momentul sa punem in aplicare noi idei si inceputuri. La locul de munca, sunt de asteptat oferte excelente care cu siguranta va vor face pe plac. Este posibila reaprovizionarea cu noi persoane din familia ta. Uneori merita sa te uiti in jur, poate ca destinul tau nu este departe de tine.

Fecioara

Fecioarele ar trebui sa abordeze rezolvarea problemelor mai amanuntit, aplicandu-si cunostintele si experienta. Sa nu se faca lucrurile atat de repede pe cat ne-am dori, dar ele vor aduce profitul pe care il merita. Daca aveti cateva idei interesante, asigurati-va ca le impartasiti cu altii, poate ca printre acestia vor fi si cei care vor sa va ajute in implementarea lor.

Balanta

Noi forte se vor repezi in Balanta ca un uragan. Dorinta de a crea neobosit suna cel mai puternic in capul tau. Absolut tot ceea ce intreprindeti va fi facut ca prin magie si chiar din cele mai confuze situatii puteti gasi cu usurinta calea cea buna. Un moment minunat pentru a vizita parcul.

Scorpion

Scorpioni, daca intentionati sa finalizati o afacere, alegeti-o pe cea care are nevoie de executie urgenta, dar nu uitati si de importanta fata de celelalte lucruri. Ziua este potrivita pentru indeplinirea obligatiilor care te apasa de atata timp. Nu ar trebui sa cheltuiti prea multi bani, in curand va veni un moment mai bun pentru asta.

Sagetator

Sagetatorul incepand de astazi ar trebui sa regandeasca comunicarea cu unii oameni. Nu faceti concluzii prea rapide, acordati mai multa atentie analizei. Daca este cazul, mai lasati de la voi si impacati-va cu cei dragi. Certurile nu aduc nimic bun nimanui.

Capricorn

Ziua Capricornilor este plina de emotii negative. Astazi, mai mult decat de obicei, tot ce te inconjoara te enerveaza, stai calm. Probabilitatea de conflicte cu persoane apropiate creste. Si inainte de a lua decizii, va trebui sa va ganditi de mai multe ori. Pana seara, va trebui sa aplicati solutii nestandardizate in treburile cotidiene.

Varsator

In Varsator, ziua este propice unei bune dispozitii, folositi aceasta situatie pentru a va intalni cu familia si prietenii. Acum este un moment minunat sa calatoresti, sa te logodesti, sa faci sport si sa socializezi. Va puteti permite, de asemenea, sa cheltuiti mai mult decat de obicei.

Pesti

Ziua Pestilor are treburi in jurul casei: finalizarea constructiei, reparatii sau alte treburi casnice. Lucrul cu pamantul este acum foarte favorabil. Incercati sa va gasiti un hobby sau doar o activitate interesanta careia sa-i puteti dedica timpul seara – acest lucru va va permite sa va relaxati si sa aduceti idei noi la viata.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close