Descoperă

Horoscop zilnic, 12 decembrie 2020. Visele Gemenilor se vor implini

Nu pierdeti timpul pe conversatii goale. Nu amana rezolvarea problemelor dificile, trateaza-le cu prioritate. Vei reusi in ceea ce iti propui.

Berbec

Berbecul de astazi va fi depasit de o furtuna de emotii, vei afla cat de puternice sunt sentimentele tale si daca alesul tau se potriveste cu ele. Cel mai probabil, reactia sa la evenimente te va dezamagi. Conversatia emotionala va duce la o despartire. Petreceti timp cu familia, puteti vizita un loc de linistitor, cum este biserica, si puteti cere sfaturi de acolo.

PUBLICITATE

Taur

Taur, elibereaza timp pentru tine si familia ta. Invitati prieteni, discutati. Relatiile de familie se imbunatatesc treptat, dar nu ar trebui sa va amintiti vechile nemultumiri, memento-ul constant al nemultumirilor va poate ruina relatia pentru totdeauna. Acceptati hobby-ul preferat, exprimati-va creativitatea. Poate ca exista cunoscatori care sunt dispusi sa plateasca bani reali pentru asta.

Gemeni

PUBLICITATE

Poate ca astazi Gemenii vor primi o oferta pentru o marire, dar situatia nu va fi in favoarea ta. Este mai bine sa refuzati imediat pozitia propusa, astfel incat cel putin reputatia dvs. de profesionist nu va avea de suferit. Visele tale vor incepe sa se implineasca, dar putin mai tarziu, ai rabdare.

Rac

Racii se pot simti mai rau. Tensiunea nervoasa constanta va afecta rezultatele muncii. Cand vizitati sala de sport, incercati sa fiti cat mai atent posibil. Exista o mare probabilitate de ranire grava, care va poate pune intr-un pat de spital pentru o perioada foarte lunga de timp. Mai bine dedicati timp pentru lucruri care va relaxeaza. Mergeti la salon sau la cumparaturi.

Leu

Incercati sa nu va ocupati de munca pe care a facut-o altcineva inaintea dvs. Va trebui sa raspunzi pentru greselile facute de o alta persoana si cel mai probabil te vor face vinovat. Va fi aproape imposibil sa remediati situatia si sa iesiti fara pierderi. Daca totusi decideti sa fiti de acord, avertizati in prealabil despre consecintele negative. O plimbare in aer liber te va scapa de stresul acumulat in ultima perioada.

Fecioara

Fecioara, ai grija de starea ta spirituala, incepe sa inveti elementele de baza ale meditatiei. Echilibrul intern este deosebit de important acum, deoarece noi si mari realizari va asteapta. Vei parasi punctul tau actual pentru totdeauna si vei merge doar in sus. Starea financiara se va imbunatati, dar pot exista probleme pe planul iubirii.

Balanta

Pregateste-te pentru noi provocari, sunt aproape. Astazi, dedica-ti o zi, pentru ca mai este o cale dificila. La locul de munca, exista dificultati care in curand vor parea banale. Nu trebuie sa va fie teama sa cheltuiti o suma forfetara pentru a-i multumi pe cei dragi, ei va vor raspunde inzecit.

Scorpion

Scorpioni, aratati de ce sunteti capabili, iar apoi conducerea va va observa abilitatile, lucrurile vor merge in sus, dar trebuie sa munciti mult. Exista o criza in relatie care poate duce la prabusirea ei completa. Nu abuzati de mancare nesanatoasa si alcool, aveti grija de dvs.

Sagetator

Ia-ti timp pentru tine si sanatatea ta. Acordati o atentie deosebita starii rinichilor si a inimii. Evitati situatiile nervoase la locul de munca, iar conflictele va vor ocoli. Economisiti bani si nu abuzati de achizitiile scumpe, puteti intra intr-o gaura semnificativa a banilor.

Capricorn

Puterile Capricornului se epuizeaza, nu uitati ca trebuie sa le completati. Luati-va timp liber si petreceti-l cu familia, nu uitati cat de mult sprijin neconditionat va poate oferi. Nu trebuie sa va fie frica sa cheltuiti sume mari si luati in considerare investitiile intr-o afacere profitabila.

Varsator

Nutrebuie sa va fie teama sa cereti sfaturi prietenilor mai in varsta, dar nu le luati la propriu. Analizeaza tot ce s-a spus si alege cea mai buna decizie. Sensibilitatea ta va fi un mare impuls pentru cariera ta. Salvati-va finantele, nu faceti achizitii mari.

Pesti

Pesti, fiti atenti astazi, pentru ca vechii tai dusmani vor incerca ceva nou. Nu intrati in conflicte, nu incepeti noi afaceri pentru moment. Mentineti stabilitatea rezultata. Familia va va intelege si va va sustine. Evitati orice consum de alcool in aceasta perioada.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close