Politic

Bobby Paunescu si alti membri AUR au sarbatorit fara masca, alaturi de controversata activista Sosoaca

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), a sarbatorit victoria obtinuta in alegerile parlamentare din 6 decembrie. Omul de afaceri Bobby Paunescu alaturi de mai multi membri AUR si de avocata Diana Iovanovici Sosoaca, o controversata activista, a sarbatorit marele eveniment.

Actionarul de la postul B1TV s-a aflat tot timpul langa controversata avocata Diana Iovanovici Sosoaca, In anul 2019, Bobby Paunescu si-a exprimat dorinta de a candidaa la alegerile prezidentiale, dar BEC i-a respins validarea candidaturii, deoarece nu avea numarul necesar de semnaturi.

Bobby Paunescu este fiul lui George Constantin Paunescu, un controversat afacerist roman. Ca fost ofiter de Securitate, George Constantin Paunescu, unul din personajele-cheie ale familiei, a negat orice fel de colaborare cu structura de informatii a regimului comunist. Numele lui George Constantin Paunescu a fost legat si de marile scandaluri de dupa anul 1990, printre care devalizarea Bancii Bancorex, Bankcoop si Dac Air.

PUBLICITATE

Acesta a fost pus sub urmarire penala pentru infractiuni cu privire la incalcarea Legii societatilor comerciale si insusirea ilegala a unei sume de peste un milion de dolari din conturile societatii sale, General Consulting & Procurement SA.

In urma cu aproape 10 ani, familia Paunescu avea o avere estimata la aproximativ 500-550 milioane de euro si ocupa locul 11 in Top 300 Capital. AUR reprezinta surpriza alegerilor parlamentare, dupa ce a obtinut aproape 9% dintre voturile romanilor care au mers la urne. Candidatii AUR din Bucuresti la alegerile parlamentare 2020 sunt Claudiu Tarziu, care deschide lista pentru Senat, si George Simion, care deschide lista pentru Camera Deputatilor.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close