Știrea zilei

Acum e vedetă la Antena 1, e foarte iubit și respectat. Dar anii au trecut și nu mai arată deloc așa… Ghiciți cine ar putea fi?

Acum este printre cei mai râvniți bărbați din România, însă puțini l-au văzut în ipostaza de… copil. Imaginea cu actorul în primii ani de viață i-a luat prin suprindere pe fani.

Acum este printre cei mai râvniți bărbați din România, însă puțini l-au văzut în ipostaza de… copil. Imaginea cu actorul în primii ani de viață i-a luat prin suprindere pe fani, iar comentariile au fost pe măsură.

Mihai Bendeac este printre cei mai cunoscuți actori de la noi. S-a remarcat de la o vârstă fragedă în lumea teatrului, iar scena îi este o a doua casă.

PUBLICITATE

Talentul, dar și carisma l-au adus pe Mihai Bendeac pe culmile succesului, iar colaborările cu show-urile tv IUMor sau XFactor i-au adus un plus de popularitate. Ba mai mult, actorul a trecut de orice barieră și și-a realizat propriile emisiuni tv.

În puii mei și Băieți de oraș au fost urmărite cu mare interes de fani, care așteptau cu sufletul la gură următorul episod.

Ei bine, cu toții îl știm pe Mihai Bendeac din aparițiile televizate sau de pe rețelele de socializare. Actorul este un bărbat râvnit de multe femei din România, însă puțini știu cum arăta el în primii ani de viață, când era doar un mic copil. Juratul de la IUmor a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie inedită, iar fanii abia l-au recunoscut.

PUBLICITATE

„ Da, eu sunt în fotografie… 🤓🤦🏼‍♂️ ”, a scris Mihai Bendeac în postarea de pe Instagram.

Fanii abia l-au recunoscut pe actor, iar comentariile au fost de-a dreptul „delicioase”. Cele mai multe îl tachinau pentru faptul că era complet dezbrăcat, dar au ținut să specifice cât de mut apreciază să îl vadă în această ipostază neașteptată.

Actorul este foarte activ pe rețelele de socializare, iar relația cu fanii este cât se poate de sinceră și reală. Mihai Bendeac postează des imagini sau momente din viața lui personală, iar filmările și discuțiile cu mama sa sunt adorate de interauți, amuzați de situațiile dintre ei. De asemenea, Mihai Bendeac va lansa și o carte în care subiectul principal este chiar mama lui.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close