Știrea zilei

Horoscop 6 decembrie. Zodia care isi intalneste marea fericire

Cunoscutul astrolog. Neti Sandu, ne prezinta previziunile astrale ale zilei de duminica.

Horoscop 6 decembrie 2020 BERBEC

Va cauta cineva care vrea sa afle mai multe despre voi si o sa vedeti si voi ce simtiti – intrati in jocul asta sau nu. O sa-ndreptati niste situatii care va creau un gol in stomac si-o sa vorbiti deschis cu cei cu care oti fi avut niste discutii si-o sa fiti cu inima usoara de Craciun, de sarbatori.

PUBLICITATE

Horoscop 6 decembrie 2020 TAUR

O sa onorati invitatiile in vizita, la plimbare, la cafea, la o cina romantica si o sa fie revigorant. Poate va trebui sa dati un raspuns referitor la un angajament pe care vi-l luati sau nu – iar daca nu sunteti convinsi declinati oferta si lasati lucrurile asa cum sunt.

Horoscop 6 decembrie 2020 GEMENI

PUBLICITATE

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa va completeze sufleteste si sa formati un cuplu stabil. Sunt lucruri legate de familie care-au ramas in aer si vreti sa le-ndreptati pe toate ca sa treceti cu bine in noul an, sa fiti impacati cu voi insiva in primul rand.

Horoscop 6 decembrie 2020 RAC

Va dati intalnire cu niste posibili parteneri de afaceri sa luati in calcul o colaborare care v-ar aduce profit – vedeti ce se-ntampla. Se pare c-o sa aiba loc o intalnire cu cineva care e pe lungimea voastra de unda si viseaza la o relatie si o s-aveti atuuri forte ca sa si fiti impreuna.

Horoscop 6 decembrie 2020 LEU

Poate alegeti o varianta de distractie prin tara pe undeva o sa va departati de grijile cotidiene si sa respirati si alt aer. Se poate sa fie o sarbatoare in familie si sa va strangeti cu totii sa le ziceti la multi ani, casa de piatra celor in cauza si sa va bucurati, c-aveti toate motivele.

Horoscop 6 decembrie 2020 FECIOARA

Poate faceti un consiliu de familie sa stabiliti ce cumparati cu banii din cont si o sa vedeti cum ii impartiti sa v-ajunga. E posibil sa-ntalniti la o petrecere pe cineva care sa vi se lipeasca de suflet si sa-ncepeti o relatie care sa va-ntregeasca, sa va puteti face o viata impreuna.

Horoscop 6 decembrie 2020 BALANTA

E posibil sa va gasiti o preocupare de timp liber si sa va luati de acolo energia necesara, sa puteti face treaba serioasa la serviciu. Vesti de toate felurile la voi, or sa va si bucure, or sa va puna si pe ganduri, cert e ca n-o sa fie o zi monotona si o sa luati si decizii de viata in doi.

Horoscop 6 decembrie 2020 SCORPION

Se pare c-aveti intuitie si o sa va duceti la evenimentele de la care-o sa plecati cu oferte de job si cu o invitatie de sarbatori. Se poate sa-ntalniti pe cineva cu care sa va-ntelegeti bine si sa va petreceti sarbatorile, poate si plecati pe undeva in perioada asta a sarbatorilor sau intr-un weekend macar.

Horoscop 6 decembrie 2020 SĂGETĂTOR

O să vă caute cineva care vrea să formaţi un cuplu şi dacă sunteţi interesaţi de o relaţie ieşiţi la cafea. O să vă bucuraţi de vizita unor oameni cărora le-aţi dus dorul şi poate vă faceţi program pentru azi şi mâine, c-aveţi multe de împărtăşit.

Horoscop 6 decembrie 2020 CAPRICORN

Se poate să fiţi invitaţi la nişte evenimente festive şi să reînnodaţi acolo vechi prietenii, să vă reconectaţi la viaţa socială. Apar nişte câştiguri sufleteşti şi o să se schimbe cu totul atmosfera din relaţia de cuplu şi de-acasă din familie şi o să vă tihnească.

Horoscop 6 decembrie 2020 VĂRSĂTOR

O să-ntâlniţi în cercul de prieteni cu nişte oameni care vor să vă coopteze într-o activitate care să v-aducă satisfacţii profesionale. O invitaţie într-o staţiune turistică, poate practicaţi şi vreun sport, ca să vă dezmorţiţi şi sufleteşte şi trupeşte, pare să fie ceva cu adrenalina.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close