Știrea zilei

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de fiecare dată de cântăreață. Însă, evidența nu poate fi ignorată și există motive clare să credem că Anda Adam a divorțat de soțul ei, Sorin, și a spus adio căsniciei de cinci ani!

În mai, anul acesta, remarcam că Anda și Sorin nu mai poartă verighete și nici nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, ceea ce, în zilele noastre, pentru un cuplu este ciudat. De altfel, în colecția uriașă de poze de pe contul de Instagram al Andei Adam au dispărut toate fotografiile cu soțul ei. Situația este valabilă și în momentul de față.

Cu toate astea, Anda Adam a infirmat zvonurile.

PUBLICITATE

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea’, spunea Anda Adam, în vară, pentru wowbiz.ro.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, în octombrie, Anda Adam a vorbit și despre căsnicia cu Sorin și chiar dacă nu a confirmat sau infirmat clar zvonurile despre divorț, ne-a oferit câteva declarații interesante legate de mult-discutata lor situație familială.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe.”, ne spunea Anda Adam acum două luni.

PUBLICITATE

Întrebată de VIVA! dacă trebuie să rămâi într-o căsnicie doar de dragul copilului, Anda Adam ne-a răspuns:

„Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive.„

Ce înseamnă căsnicia pentru Anda Adam

„Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor. Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi. Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit. Iar asta se aplică viceversa.

Căsnicia înseamnă mai mult decât a arăta bine împreună și a avea grijă la ceea ce spun cei din jur. Cred că este o provocare peste care trebuie să treci și pentru care trebuie să găsești un echilibru perfect, astfel încât energia existentă să fie mereu spre pozitiv. De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiți și o familie fericită. Cred că trebuie să fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai funcționează.„, a declarat Anda Adam pentru VIVA!.

Ce spunea Anda Adam despre o ipotetică infidelitate a lui Sorin

Vedeta nu s-a sfiit să spună că dacă soţul său ar călca strâmb şi ar însela-o, ea l-ar ierta dacă ar fi conştient de greşeala făcută. Pentru ea, familia este pe primul loc.

„Eu am niște principii foarte sănătoase în viață și mi-am dat seama că, pentru mine, ce este cel mai important în viață este familia. Cred că dacă soțul meu ar face o astfel de greșeală, da, cred că aș putea să îl iert atâta timp cât consider că realizează și el că a fost o greșeală. Întotdeauna merg pe principiul că un păcat recunoscut este pe jumătate iertat. Pentru mine, familia este cel mai important lucru și dacă asta ar însemna să renunț la familia mea, pot să spun că aș lupta până în ultima clipă să nu renunț niciodată la familia mea. Dar sper să nu se întâmple chestia asta niciodată”, a explicat Anda Adam, într-un vlog, declarații repetate și pentru VIVA!.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close