Monden

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună.”Este parte din familie…”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au petrecut împreună Ziua Națională a României. Nu vă gândiți că reiau povestea de dragoste, doar că Bianca și-a invitat apropiații la o masă cu bunătăți tradiționale, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Bianca Drăgușanu și-a invitat prietenii apropiați la masă, printre care și pe Victor Slav, tatăl fiicei sale. De la mica lor petrecere nu a lipsit mama Biancăi, care o ajută în creșterea și educarea micuței Sofia.

Bineînțeles că este și Victor este invitat la masa de 1 decembrie, a fost mereu invitat, este parte din familie. Poate să vină cu cine dorește el, cu iubita sa, la noi nu sunt probleme de genul. Noi suntem în relații ok, Sofia este cea mai importantă și totul se întâmplă civilizat, nu avem remușcări, absolut nimic.

PUBLICITATE

Acum, să vedem cum stăm cu timpul. De Ziua Națională vom lua masa în familia, se unește toată familia. Mama, prietenii mei apropiați, Sofia, Victor dacă vine și vedem’, a declarat fosta moderatoare de la Kanal D pentru fanatik.ro.

În unele zile, fiica Biancăi Drăgușanu locuiește împreună cu tatăl ei și iubita acestuia. Victor Slav a mărturisit, de curând, că fetița lui și Ela, partenera sa de viață, au o relație foarte frumoasă.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

PUBLICITATE

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

După despărțirea finală de Victor Slav, Bianca s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019. Ulterior, au divorțat la notar pe 10 martie 2020. La puțin timp după aceea s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova și au fost împreună până de curând când Bodi a fost arestat.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close