Știrea zilei

Drama Mirelei Vaida! Prezentatoarea TV a pierdut două sarcini înainte să devină, oficial, mamă a trei copii: ”Atunci când pierzi o sarcină…”

Nu foarte multe persoane cunosc drama prin care a trecut! Frumoasa prezentatoare TV Mirela Vaida a făcut mărturisiri despre perioada când a pierdut două sarcini.

Înainte să devină mamă a trei copii, Mirela Vaida a pierdut două sarcini. Drama aceasta nu este cunoscută publicului larg. Prezentatoarea TV a povestit într-un interviu pentru VIVA despre cum nu și-a pierdut speranța și cum a trecut peste momentele dificile.

”Da, eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate”, mărturisește Mirela Vaida.

PUBLICITATE

Mirela Vaida: ”Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea”
”În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri”, a mai spus prezentatoarea de la Antena 1.

Câți bani a câștigat Mirela Vaida din primul job
Mirela Vaida a făcut primii paşi în televiziune, iar la momentul acela, ea câştiga o sumă importantă de bani, mai mare decât a mamei ei, care era învăţătoare.

”În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a spus aceasta pentru Ok Magazine.

PUBLICITATE

Fiind o meserie la care a visat de mică, Mirela şi-a câştigat primii banii din televiziune. Pentru vremea aceea, 1400 de lei cât câştiga vedeta era o sumă uriaşă, făcând o comporaţie cu mama sa care era învăţătoare şi care câştiga 1000 de lei.

”Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close