Știrea zilei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca are Covid: Voi continua sa muncesc de acasa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat pe Facebook ca are Covid 19. Demnitarul a mai spus ca va munci de acasa si i-a avertizat pe subordonati ca ii va verifica telefonic. De asemenea, in perioada izolarii la domiciliu, Alexandru va face evaluarea institutiilor din subordine.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat pe Facebook ca s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Ea are o forma usoara si anunta ca va continua sa lucreze de acasa. Totusi, o parte dintre sarcinile ministrului vor fi preluate de membrii echipei de conducere a Ministerului Muncii.

„Am atat de multa treaba (si imi si place ceea ce fac) incat, chiar si cu acest rezultat pozitiv la testul pentru Covid, voi continua sa muncesc de acasa. Voi fi chiar mai activa si mai eficienta, la Minister se mai intampla sa ma intrerup des pentru ca apare o urgenta si daca tot sunt acolo, intrerup ce fac si o rezolvam. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, a anuntat, pe Facebook, ministrul Muncii Violeta Alexandru.

PUBLICITATE

Ministrul i-a avertizat pe subordonati ca ii va verifica telefonic si ca in perioada de izolare va face evaluarea institutiilor din subordinea ministerului.

„Am putin mai multa liniste in perioada zilelor urmatoare ca sa trec prin toate, absolut toate evaluarile si verificarile pe care le-am cerut insitutiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunt pana in ultima zi de mandat. Se pot astepta colegii din institutiile din tara sa fiu si mai curioasa acum ca am mai multa liniste ca sa ma uit peste informatiile cerute. Sa va asteptati la multe informatii utile aici”, a precizat ministrul Alexandru.

Violeta Alexandru a mai spus ca va urma tratamentul indicat de medici.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close