Știrea zilei

Isi da Nelu Tataru demisia? Anuntul ministrului Sanatatii

Nelu Tataru a spus daca isi da demisia din functie, dupa tragedia care s-a intamplat la Piatra Neamt. Ministrul Sanatatii a declarat ca toti demnitarii care au condus institutia trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru problemele grave din sistemul sanitar.

Tataru a mentionat ca isi va continua activitatea la conducerea Ministerului Sanatatii.

„M-am gandit la tot ce a inseamnat aceasta tragedie, la tot ce au insemnat acei oameni, la familiile lor. M-am gandit la tot ce a insemnat un act medical de calitate care ar trebui dat in orice unitate medicala care este in subordinea Ministerului Sanatatii. Atunci, facand o analiza vivazi de aceste lucruri, deciziile pe care le voi lua in continuare vor fi cele in care voi continua activitatea si reforma sistemului medical romanesc”, a declarat Nelu Tataru in cadrul unei declaratii de presa, sustinute la Ministerul Sanatatii.

PUBLICITATE

„Toti ar trebui sa ne simtim vinovati”, a spus Nelu Tataru.

„Nu pleaca nimeni si nu fuge nimeni de raspundere, dar haideti sa vedem un ministru care e de sapte luni si haideti sa vedem 30 de ani (…) Toti ar trebui sa ne simtim vinovati din ministrii care am fost pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca”, a mai spus ministrul Sanatatii.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close