Știrea zilei

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea: ”O să vin cu dovezi și o să distrug”

Bianca Drăgușanu se pregătește să rupă tăcerea și să dezvăluie informații despre anumite persoane, așa cum a promis în urmă cu ceva timp!

Frumoasa Bianca Drăgușanu este pregătită să dezvăluie informații despre anumite persoane, iar acest lucru l-a reamintit și pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta își ține la curent urmăritorii cu orice face. Blondina este pregătită să vină cu dovezi și să le arate tuturor. Dar oare despre ce este vorba, de fapt?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit recent, chiar înainte ca afaceristul să fie preluat de trupele DIICOT și apoi reținut pentru o perioadă de 30 de zile. Vedeta a scris pe internet că urmează să facă anumite dezvăluiri din viața privată a acesteia.

PUBLICITATE

”O să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ciupercuțe apărute după ploaie”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Ce au făcut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, înainte ca afaceristul să fie băgat în arest
Înainte ca afaceristul Alex Bodi să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, el și Bianca Drăgușanu, fosta sa parteneră, au făcut o vizită unui centrul de fertilizare in vitro.

Potrivit Cancan, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au dorit să își mărească familia, astfel că cei doi au mers la o clinică specializată de fertilizare in vitro. Afaceristul ar fi fost pregătit să devină tătic de gemeni cu frumoasa blondină!

PUBLICITATE

Afaceristul Alex Bodi, care a fost reținut recent într-un dosar de proxenetism, își dorea foarte mult ca el și Bianca Drăgușanu să devină părinți de băieți gemeni. De aceea au avut loc și vizitele la clinica de fertilizare in vitro. Totul ar fi avut loc chiar în urmă cu câteva luni. Afaceristul a fost îndrumat de medic să renunțe la injecțiile cu steroizi pe care le făcea zilnic, deoarece ar fi avut anumite probleme.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close