Știrea zilei

Horoscop 15-21 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Karma ingreunata, zodiile greu incercate

Horoscop 15 – 21 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Celebrul astrolog anunta probleme mari pentru trei zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele.

“BERBEC

Un Stellium format din patru planete ne va ridica tot felul de intrebari si ne va crea tot felul de probleme in saptamana aceasta. El este format de Soare, Luna, Mercur, Norocul Divin in Scorpion. Vestea ar trebui sa fie una foarte buna, daca acest Stellium nu ar face opozitie cu Uranus Retrograd si Lilith din Taur. Dezechilibraza dragostea, cariera, sanatatea.

PUBLICITATE

TAUR

Spuneam de la Berbec de opozitia lui Uranus Retrograd si Lilith din constelatia voastra cu Stellium-ul din Scorpion, dar si cvintilul Taur-Berbec cu Kiron retrograd si Marte, aspecte dure pe toate planurile. Poate nu constientizati pe moment, dar aceste dezechilibre pot fi corectate doar intelegand ce misiune karmica aveti fiecare, si nu la nivel de grup sau zodie.

GEMENI

PUBLICITATE

Karma este in Gemeni-Sagetator, iar analiza, dupa cum bine stiti, se poate face intr-un cadru larg si nu individual. Axa Karmica face cuadratura cu Neptun Retrograd din Pesti (Neptun este Zeul Marilor). De la seceta acuta s-a trecut la ploi torentiale cu grindina si tornade. Asta inseamna ca extremele urmeaza sa va destabilizeze, iar aici ma refer la cariera, amor, sanatate).

RAC

Intr-un labirint greoi va arunca aspectele astrale despre care spuneam si ceva mai devreme la celelalte zodii. De ce greoi? Pentru ca este plin de hatisuri de la plantatia de destin nedefrisata, cu umiditate de la ceata si intuneric. Va poate arunca intr-un abis existential, daca nu stiti unde se ascund ustensilele de ghidare. Busola karmica va poate juca feste, in special in ceea ce priveste amorul, sanatatea sau jobul.

LEU

Saptamana care urmeaza e marcata de o alta cuadratura a Soarelui natal. Cum Soarele este conjunct cu Luna in Scorpion, vizeaza direct familia. Cuadratura cu Uranus Retrograd si Lilith vizeaza cariera si sanatatea. Este precum un puzzle pe care doriti sa-l rezolvati.. Dar va lipsesc cateva piese karmice esentiale si individuale foarte importante. Leii nu sunt identici.

FECIOARA

Inotati in ape tulburi, precum Gemenii. Veti spune ca nu aveti cum, ca nu sunteti Pesti. Dar opozitia Soarelui vostru natal cu Neptun Retrograd in Pesti, va pune in acesta situatie mai mult decat delicata. De ce? Simplu. Aspectele astrale vizeaza planul relational, sentimental si de familie, dar si asocierile si parteneriatele profesionale(cariera). Neptun Retrograd tine de karma voastra.

BALANTA

Balanta- Stiti jocul copilariei „Nu te supara frate”?! S-a cam dus cu eleganta in astfel de vremuri, cum va spuneam si alta data la Horoscop. Sanatatea are aspecte ascunse, greu de diagnosticat, din cauza lui Neptun Retrograd in Pesti. Si daca sunt diagnosticate, nu stiti nici cauza aparitiei lor. Kiron Retrograd trage semnale karmice in dragoste.

SCORPION

Scorpion- Unii sunt deja in mijlocul furtunii de destin, altii vor intra si fara sa fie anuntati sau pregatiti. Avertismentele nu vin de la mine, ci de la opozitia Stellium-ului de care scriam de la Berbec, cu Uranus Retrograd si Lilith din Taur. Vulnerabili si fara protectie, asa va gaseste acest aspect.

SAGETATOR

Sagetator- Sunteti in mijlocul junglei si nu stiti cum sa gasiti iesirea la liman. Veti spune ca sunteti descurcareti si ca puteti gasi calea si in desert. Karma fiind in Sagetator si Gemeni, veti vedea ca nu va fi asa… Cu astfel de aspecte si de vremuri nu este de gluma, mai ales daca nu stiti nimic de karma voastra personala, nu de cea colectiva si de zodie. Vizeaza copiii, amorul.

CAPRICORN

Capricorn- Sextilul planetelor din constelatia voastra cu Stellium-ul pe care-l analizam inainte si la celelalte zodii ar trebui sa fie un aspect bun, dar devine brusc nefast din cauza opozitiei panetelor din Scorpion cu cele din Taur. In acest malaxor existential nu intrati doar voi, ci si copii si familia. Karma poarta informatii din trecut, inclusiv din vieti anterioare, de aceea este o chestiune individuala complexa.

VARSATOR

Varsator- Pe un taler sunt puse casa, familia, sentimentele, copiii, rudele de gradul unu, pe celalalt taler se afla cariera, business-ul, sanatatea. Ele ar trebui sa stea in echilibru, dar din pacate opozitia Stellium-ului din Scorpion cu planetele din Taur nu permite asa ceva. Totul s-a schimbat radical. Astrograma karmica va poate ajuta acum doar sa va salvati…

PESTI

Pesti- Daca spuneam la Fecioara ca inoata in ape tulburi, la voi e si mai periculos ce urmeaza. Si daca sunteti buni inotatori, sa stiti ca urmeaza o cascada uriasa, unde puteti pica in gol. Vremuri ca sporturile extreme…Afectati veti fi pe toate planurile”, a spus Mariana Cojocaru pentru kfetele

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close