Știrea zilei

Sute de mii de romani vor primi lunar cate 180 de lei

Raluca Turcan, vicepremierul Romaniei, a anuntat ca persoanele de peste 75 de ani cu venituri sub 800 de lei pe luna vor primi ajutor de la stat. Astfel, prefecturile vor acorda sprijin in distributia, a peste 278 000 de carduri alocate la nivel national.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca persoanele de peste 75 de ani cu venituri sub 800 de lei vor beneficia de carduri de masa in valoare de 180 de lei lunar, iar programul a inceput deja sa fie implementat in teritoriu.

Bugetul total este de peste 150 de milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene.

PUBLICITATE

”Programul de acordare a tichetelor de masa calda pentru varstnici ajunge in teritoriu! Prefectura Constanta a inceput distributia cardurilor pentru masa calda destinate persoanelor de peste 75 de ani cu venituri sub 800 de lei, finantate din fonduri europene.

Am profitat de vizita la Constanta pe care am facut-o astazi impreuna cu ministrul Marcel Bolos, pentru a discuta cu prefectul Silviu Cosa despre modul in care se deruleaza acest program destinat persoanelor varstnice, la nivelul intregului judet.”, a mentionat Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

”Bugetul total alocat voucherelor de masa calda, prin Ministerul Fondurilor Europene, este de 156 milioane euro, iar suma lunara incasata de fiecare beneficiar este de 180 lei.

PUBLICITATE

Prefecturile vor sprijini distributia, in fiecare judet, a celor peste 278 000 de carduri alocate la nivel national.”, a mai spus vicepremierul Romaniei.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close