Știrea zilei

Povestea emotionanta a unui tata care vindea pixuri pe strada

O poveste emotionanta a unui refugiat sirian, care abia supravietuia in Beirut, Liban. Barbatul si-a schimbat complet viata dupa ce o persoana l-a fotografiat in timp ce vindea pixuri pe strazile orasului.

Abdul, tatal unei fetite, originar din Siria, incerca din rasputeri sa convinga oamenii sa-i cumpere pixurile, in timp ce isi cara fiica in brate. Chiar daca afara era o caldura insuportabila, barbatul nu renunta deoarece asta ar fi insemnat ca fiica lui nu ar fi avut ce sa manance.

Minunea s-a produs cand cineva i-a facut o poza, in care i-a surprins hotararea de a supravietui, apoi a postat imaginea pe retelele de socializare, devenind virala. Imaginea a ajuns la un dezvoltator, iar tatal a fost ajutat.

PUBLICITATE

Al Roker Reveals Prostate Cancer Diagnosis

Gissur Simonarson este un dezvoltator de site-uri din Norvegia. Acesta a vazut la fel ca toata lumea imaginea pe internet si a inceput o strangere de fonduri in numele lui Abdul si al familiei lui. Astfel oamenii cu suflet mare au putut dona si s-a strans suma de 200.000 de dolari.

Banii au ajuns la Abdul, iar acesta s-a dovedit un om chibzuit si inteligent. Nu a cheltuit toti banii, ci a inceput trei afaceri. Totodata, pentru a-i ajuta pe cei 1,2 milioane de refugiati care traiau in Liban, Abdul a angajat 16 refugiati sirieni. De asemenea el a ajutat financiar, de atunci, atat pe membri familiei sale cat si pe prieteni.

PUBLICITATE

Acum Abdul a trecut de la cautatul in gunoaie si vinderea de pixuri pe strada, la a fi un respectat om de afaceri.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close