Știrea zilei

Nicolae Botgros, mărturie cutremurătoare de la Terapie Intensivă: Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală?

Îndrăgitul rapsod Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară „Lăutarii”, din Republica Moldova, a trecut prin momente cumplite la Terapia Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Chişinău. Externat din secția ATI după 12 zile, artistul a făcut primele declarații cu privire la lupta dusă cu COVID-19.

Experiența a fost una cumplită, a mărturisit maestrul Nicolae Botgros care în ciuda luptei cu SARS-CoV2, spune că se simte iubit de Dumnezeu.

„Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi”, a declarat Nicolae Botgros jurnalistei Rodica Ciorănică, potrivit Unimedia.

PUBLICITATE

Și interpretul de muzică populară Ion Paladi a reușit să discute cu maestrul.

„În urma discuției de astăzi cu maestrul Nicolae Botgros mă simt în al nouălea cer de bucurie, inima mi-i plină de speranță că va fi în curînd acasă, lângă familia sa frumoasă şi lângă publicul iubit în scenă! (…) Mai are un pic până la recuperare deplină, până atunci, suntem cu gândul şi sufletul la maestru, dorindu-i sănătate multă şi însănătoşire grabnică!”, a transmis Ion Paladi.

Nicolae Botgros, în vârstă de 67 de ani, este unul dintre cei mai talentați artiști de muzică populară. Inegalabil maestru al viorii, conduce de peste 30 de ani Orchestra Populară „Lăutarii”, fondată în 1970, în cadrul Filamornicii de Stat din Chişinău.

PUBLICITATE

Maestrul este căsătorit de aproape 50 de ani cu artista de muzică populară Lidia Bejenaru, cei doi având un fiu, în vârstă de 43 de ani, violonist în orchestra „Lăutarii”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close