Știrea zilei

Gabriela Firea, în doliu după ce a pierdut una dintre cele mai iubite persoane din viața ei: “Drum lin spre locul fără durere și suspin”

Gabriela Firea este în doliu după ce a pierdut una dintre cele mai iubite persoane din viața ei. Fostul primar general al Capitalei a publicat un mesaj emoționant pe internet.

Ce mesaj emoționant a publicat Gabriela Firea
Gabriela Firea a anunțat că bunicul ei din partea mamei a murit, la vârsta de 97 de ani. Ea a dezvăluit că bărbatul a cântat, cu o zi înainte de a deceda.

”Prima duminică fără bunicul Gheorghe, tatāl mamei noastre. A luptat în război, s-a întors rănit, a crescut copii și nepoți, a iubit lumea și viața… avea o caligrafie impecabilă, cânta la mai multe instrumente, era sufletul petrecerilor.

PUBLICITATE

A plecat spre o lume mai liniștită, la 97 de ani. Cu o zi înainte, a cântat…. drum lin spre locul fără durere și suspin, bunicule”, a scris Gabriela Firea.

Gabriela Firea, in doliu. A pierdut o persoana iubita
Bunicul Gabrielei Firea (pe scaun), la evenimentul la care a fost premiat.

Cine a fost bunicul Gabrielei Firea
În martie 2019, bunicul Gabrielei Firea a devenit cel mai longeviv jandarm. Locotenent-colonelul (r) Gheorghe Rotaru a fost născut la data de 8 iulie 1922.

PUBLICITATE

Atunci, bunicul Gabrielei Firea a fost sărbătorit în cadrul unei ceremonii oficiale. La eveniment au participat oficiali ai jandarmeriei, dar și reprezentanți ai Instituției Prefectului.

La acel eveniment, Gheorghe Rotaru, bunicul Gabrielei Firea, a primit o diplomă de excelență din partea Cancelariei Instituției Prefectului. De asemenea, el a primit atunci un album cu istoria Jandarmeriei din partea lt. col. Marian-Constantin Bogdan, prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui, și o uniformă de jandarmi.

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban
Luni, Gabriela Firea a publicat un atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe pagina ei de Facebook. Ea l-a acuzat că ”pustiește economia”.

”În ultima lună de guvernare, Orban pustiește economia și îi sărăcește pe oameni. Face calcule cu cât să majoreze TVA-ul, nu dacă. Majorarea TVA îi afectează direct pe românii cu venituri mici și medii. Refuzul PNL de a prezenta Bugetul confirmă cu certitudine ceea ce am aflat de la oameni care lucrează în guvern. Și care au văzut ce vor să facă.

Dacă nu au nimic de ascuns față de români, de ce nu publică proiectul de buget?
De ce nu pun bugetul în transparență decizională așa cum prevede legea?
Ce au de ascuns?
De ce le e frică să vină cu bugetul înainte de alegeri?
Ce nu trebuie să afle alegătorii despre intențiile PNL pentru anul viitor?
Ei zic declarativ, înainte de alegeri, că nu vor majora taxele. Nu îi doare gura să mai mintă încă o dată, la fel cum au mințit când spuneau că vor respecta legea cu majorările de pensii, că vor dubla alocațiile de la 1 august, după ce tot ei le-au amânat, că nu se vor atinge de banii prevăzuți pentru majorările de salarii pentru profesori.

Au fost numai minciuni, de sus, până jos. Nu putem merge pe încredere cu acest guvern. Oamenii nu mai au încredere. Să vină cu cifrele, pentru că nu pot minți cu cifrele. Nu îi vom lăsa să secretizeze bugetul înainte de alegeri”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close