Descoperă

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au vise înalte, Racii primesc răspunsurile mult așteptate

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Toată săptămâna este destul de solicitantă, mai ales, sub aspect sufletesc. Ni se cere mai multă înțelegere, îngăduință, pe tot parcursul săptămânii, în special în ziua de joi.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec
Pentru Berbeci, zilele de luni și marți se anunță foarte lucrative. Trebuie să fie harnici și să rezolve lucrurile fără să se plângă pentru că alții nu își fac treaba. Pentru miercuri și joi, zilele sunt destul de tensionate. Lucrează contracronometru. Au un ritm foarte bun, însă nu toată lumea îl susține și este posibil să își bată capul și cu ceva dificultăți din partea șefilor. Mai ales joi. Pentru weekend, bine ar fi să se relaxeze cât mai mult, însă și atunci vor găsi ceva de lucru.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur
Taurii încep săptămâna sub aspecte sociale minunate. Multe întâlniri luni și marți, prietenoase și cu multe deschideri de posibilități. Răspunsuri bune, toată lumea este deschisă față de ei. Pentru miercuri și joi, atenție la sănătate. Poate nu a lor, ci a altcuiva. Dar și la serviciu lucrurile sunt destul de încurcate, mai ales dacă întârzie un act și depind de el pentru a putea desfășura activitatea mai departe. Găsesc însă o soluție creativă joi, mai ales joi după-amiază, ca după aceea, zilele următoare, să fie mult mai bune.

PUBLICITATE

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni, săptămâna începe în forță. Sunt șefi luni și marți, însă trebuie să acționeze cu blândețe și cu foarte mult tact, astfel încât să scoată, chiar și din aspectele neplăcute, un avantaj. Și numai ei pot face asta, pot fi atât de adaptabili. Pentru miercuri și joi sunt tensiuni legate de relația cu un prieten, care e posibil să îi dezamăgească sau să îi nemulțumească. În plus, nici viitorul nu se conturează foarte limpede, dar nu e nimic. Pas cu pas, reușesc să defrișeze în hățișul de situații. Pentru weekend, încărcarea bateriilor și activități mai puține.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac
Racii încep săptămâna cu multe speranțe și cu perspective de viitor, în special luni și marți când pot veni și răspunsuri bune, mult așteptate de la persoane fie la distanță, în străinătate, fie sus în ierarhie sau specialiști care le pot da niște chei. Tensiuni însă, miercuri și mai ales joi, fie că se ciocnesc cu autoritățile, fie pentru că au o piedică destul de serioasă administrativă, juridică, birocratică și trebuie să aibă răbdare să o descurce. Lucrul acesta se poate rezolva pe vineri, vineri după-amiază, când aspectele sunt mai bune. În weekend, cu prietenii.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu
Leii încep săptămâna foarte bine. Luni și marți sunt foarte perspicaci și speculativi și de aceea pot găsi soluții sau surse de bani acolo unde nimeni nu se gândește. Valorifică la maximum un atuu pe care îl au ei, un talent, o capacitate sau a altor oameni cu care colaborează și de care se servesc. Fac orice numai pentru ca persoana cu care colaborează să avanseze. Joi, tensiuni care pot fi legate de o lipsă de sincronizare. O întâlnire care nu se produce, una care nu vine. Și asta îi poate supăra, mai ales dacă bat pasul pe loc. Dar, spre final de săptămână, chiar sâmbătă, lucrurile pot găsi o rezolvare.

PUBLICITATE

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară
Pentru Fecioare, săptămâna începe bine, cu mult elan, mult entuziasm, dar și multe vise. Dar asta este foarte bine pentru că aspirațiile le țin inima sus și le dau chef de lucru. Și întâlnirile sunt foarte frumoase la început de săptămână. Zilele de miercuri și joi sunt legate de bani, dar numai oamenii geniali știu să se descurce fără resurse financiare și trebuie să găsească aceste resurse. Atenție și la sănătate. E cazul să renunțe la un viciu sau la un tic, o obișnuință care nu le face foarte bine, e toxiă pentru ei. Pentru vineri și sâmbătă, vești bune sau călătorii foarte plăcute.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță
Pentru Balanțe, săptămâna începe cu mult lucru și mult spor și au mai ales rezultate bune dacă știu să adune echipa în jurul lor, să mobilizeze oamenii și asta numai cu vorbe bune și cu tact se poate întâmpla. Tensiunile de miercuri și în special joi sunt legate de parteneriatul strâns cu o persoană care Gică Contra. Sau care nu lucrează în ritmul care ar trebui. Și de aceea este posibil să aibă o vorbă cam aspră pentru aceste persoane pentru a le stimula. Pentru vineri și sâmbătă, vești bune sau situații pozitive. Se rezolvă multe lucruri și mai ales se pot sprijini pe familie sau pe o persoană care să schimbe în bine dispoziția.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion
Luni și marți sunt zile grozave, sunt inspirați, le vine inima la loc. Capătă, din nou, speranțe legate de viitor și asta îi face mai optimiști. Pentru miercuri și joi, tensiuni legate de lucru. Poate pentru că cineva nu a rezolvat lucrurile la timp și îi pun în întârziere. Probabil că dau milităria jos din pod. Nu e nepotrivit dacă știu să găsească cuvinte mobilizatoare, nu doar critice. Apoi, pentru vineri și sâmbătă, din nou, o atmosferă foarte bună și surprize. Au rezultate și asta îi face să spere mai departe.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător
Pentru Săgetători, săptămâna care începe cu preocupare mai mult pentru casă și cămin sau pentru propria lor stare de bine. Unii își pot îngriji sănătatea, alții au tot felul de lucrări în casă. Pentru miercuri și joi, destul de multe tensiuni, mai ales dacă sunt obligați să facă o activitate care nu le place sau dacă primesc ordine să rezolve o treabă, dar nu au chef de ea. Trebuie să se mobilizeze cumva pentru că, iată, vineri după-amiază și sâmbătă, au zile minunate, cu recunoașterea meritelor, cu recunoaștere eforturilor lor.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn
Pentru Capricorni, o săptămân care începe cu vorbe bune pe care le primesc. Și sfaturi, consiliere foarte bună. Ideea este să ceară sprijin acolo unde ei se împotmolesc. Pentru că toată lumea sare în ajutorul lor. De asemenea, și ei pot împărtăși din experiența pe care o au. Important este că discuțiile sunt foarte sincere, fie profesionale, fie sufletești. Și așa se rezolvă mai multe lucruri. Pentru miercuri și joi, tensiuni legate de casă. VIneri după-amiază, sâmbătă și chiar duminică sunt aspecte foarte bune. Fac ceva inedit sau se lasă surprinși de cei din jur și e bine să primească și să se deschidă.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător
Vărsătorii sunt cu ochii pe bani luni și marți și fac acești bani, nu greu, ci ușor ca urmare a marii experiențe pe care au acumulat-o până acum și sunt foarte pricepuți la ce fac. Vin datorită altora care le fac propuneri și chiar le propun onorarii mai mari decât s-au gândit ei. Pentru miercuri și joi, tensiuni legate mai ales pentru cei care merg la drum și care n-au chef de această deplasare sau pentru cei care riscă să se certe și să le sară țandăra. De fapt, situația nu este foarte gravă, dar sunt ei ușor iritabili. În weekend, cu familia.

26 octombrie – 1 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești
Au un început de săptămână grozav, sunt inspirați, au intuiție, au imaginație, știu cumva cum trebuie să se desfășoare lucrurile. Se simt foarte inspirați și încântați de ce au de făcut și au sentimentul că li se deschide un culoar în față. Miercuri și joi sunt zile mai tensionate, din punct de vedere financiar. Nu trebuie să îi descumpănească lucrul acesta, ci dimpotrivă, să îi întărească și să îi mobilizeze să își urmeze calea. Banii nu vin de acolo de unde se așteaptă și poate ar fi mai bine să renunțe la ideea că vor pica de undeva, dar asta nu înseamnă să nu își vadă de treabă și să găsească soluții creative care vor apărea vineri și sâmbătă. Și asta mai ales dacă se consultă cu persoane care au experiență sau care le pot da cumva o cheie.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close