Știrea zilei

Un celebru artist din Romania a fost testat pozitiv cu COVID-19! E in stare grava si se afla la Terapie Intensiva

Silviu Hutanu, membru al formatiei SoundCheck Band, a fost depistat cu noul coronavirus si se afla in stare grava. Artistul are nevoie urgenta de plasma.

Artistul are doar 37 de ani si este internat la Terapie Intensiva.

„In zilele de 10 si 11 octombrie, fratele meu a inceput sa aiba simptome. Simptomele au debutat cu febra si stare generala de rau. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iasi pentru a-si face testul PCR, testul de depistare a infectiei cu COVID-19. Pe data de 13, dupa ce rezultatul testului a iesit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Cai Ferate’ din Iasi.”, scrie fratele artistului despre starea de sanatate a lui Silviu.

PUBLICITATE

„Pentru ca starea lui s-a inrautatit si avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis sa-l transfere la sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Din ceea ce stim noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune.

Va rugam sa fiti alaturi de fratele meu si sa mergeti la CRTS pentru a dona plasma hiperimuna. Acesta poate fi cel mai mare sprijin terapeutic pentru Silviu’, este mesajul transmis de Alex Hutanu,.

Purtatorul de Cuvant de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, a facut declaratii:

PUBLICITATE

„Pacientul este ventilat non-invaziv. Din pacate, starea unui pacient internat in sectia de Terapie Intensiva este imprevizibila. In ceea ce priveste tratamentul cu plasma hiperimuna, recomandat ar fi sa-l primeasca cat mai repede. La unii pacienti functioneaza, la altii nu se observa rezultate, dar trebuie incercat absolut tot ceea ce ne sta in putinta’, a spus Dr. Florin Gramada.

Familia si prietenii lui Silviu Hutanu au distribuit pe retelele de socializare cazul artistului pentru a mobiliza cat mai multe persoane.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close