Descoperă

Rune 19-25 octombrie 2020. Varsatorii sunt pe cai mari, Balantele incep o viata noua

Rune 19-25 octombrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici ne aduce previziunile runelor pentru perioada urmataoare. Ce spune Maestrul despre fiecare zodie:

“BERBEC

Saptamana tumultoasa, un uragan, va sustine batalii furtunoase. Nu va alarmati, nu produceti certuri si scandaluri pentru ca toate se vor aranja si tot tu iesi castigator.

PUBLICITATE

TAUR

Sa fie pregatit pentru o suita de schimbari majore. Tot anul i-a atentionat de schimbari si nu au de gand sa primeasca nimic.

GEMENI

PUBLICITATE

Sunt cu un pas inainte. Se continua lucrurile bune pentru ei. Pregatiti-va pentru o perioada buna. E din bine in mai bine.

RAC

Primeste un cadou surpriza sau o suma importanta de bani. O saptamana cu vesti bune pentru ca isi doresc demult.

LEU

Sa dea frau liber iubirii. Dar o dragoste noua, fierbinte, la cote inalte.

FECIOARA

Vrea sa sustina o batalie. Are chef de cearta. Dar ea trebuie sa aiba rabdare. Nu e cazul sa porniti batalii pentru ca tot voi veti castiga.

BALANTA

Sunt pregatite sa inceapa o viata noua. Revigorare pe toate planurile. Sunteti cu capul pe umeri si nu veti face greseli in exprimare.

SCORPION

A mai primit o atentionare. Mobilizati-va cu toate fortele sa va consolidati pozitia, la munca sau acasa. Trebuie sa arata cine este.

SAGETATOR

Pleaca intr-o mica calatorie, de relaxare. Se cearta tare cu partenerul/a.

CAPRICORN

Marcaj asupra vietii. Atentie la persoanele insurate.

VARSATOR

Cea mai benefica runa! Realitatea ii aduce multe schimbari benefice. Si bani si aventura, relatii. Mare veselie in viata lor.

PESTI

Isi doreste fertilitate si belsug si totul se va indeplini. Primesc si bani si copii, pentru toti cei care isi doresc.”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close