Știrea zilei

Veste proastă în Guvernul Orban. A fost infectat cu Coronavirus

Un membru din Guvernul Orban a fost infectat cu Coronavirus. Deși este un apropiat al premierului, acesta din urmă nu ar face parte dintre contacți. Din păcate, bărbatul s-ar fi infectat după ce a sărbătorit victoria pentru postul de primar.

Secretarul General adjunct al Guvernului a fost infectat cu Coronavirus

Costel Barbu a postat un mesaj pe Facebook, în care anunță că a fost testat pozitiv cu Covid-19. Secretarul General adjunct al Guvernului a precizat că momentan se află în izolare, dar și că nu a luat contact cu colegii din Guvern.

PUBLICITATE

“Vă anunț pe această cale că începând de luni mă aflu în izolare. Am avut simptome ușoare de răceală și am solicitat efectuarea unui test pentru COVID, care a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate este una bună, însă voi rămâne izolat. Am luat legătura cu toate persoanele cu care m-am aflat în proximitate și am stat împreună mai mult de 15 minute, iar DSP a făcut ancheta epidemiologică. Din fericire, colegii din Guvern – în afară de persoanele de la biroul meu – nu se află în definiția de caz pentru contacți”, a scris Costel Barbu, pe Facebook.

Conform unor surse politice, Costel Barbu s-ar fi infectat după ce a sărbătorit victoria din turul al doilea al alegerilor locale a partidului pe care îl reprezintă. Candidatul PNL la alegerile locale din comuna Balaci, județul Teleorman a câștigat postul de primar anul acesta.

Un fost primar din județul Teleorman, infectat cu Coronavirus
Marian Şefu, fostul primar al comunei Scrioastea din Teleorman, a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Deși a fost internat în spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, bărbatul a fugit din spital, conform Cronica de Teleorman.

PUBLICITATE

Fostul primar a creat un scandal uriaș, după ce a forțat ușa pentru a ieși din secție. În imaginile disponibile, difuzate de publicația locală, se poate observa că Marian Șefu pare să lovească cu putere o ușă. Pe de altă parte, asistentele îl roagă pe bărbat să se calmeze.

“Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă”, se aude pe înregistrare.

“Măi, Marian, potolește-te, ai răbdare că îți dăm cerere și pleci omenește. Hai, înțelege, suntem oameni”.

“Dați-vă că a luat scaunul! Dă-te la o parte din ușă”, își avertiza una dintre asistente colegele.

Potrivit unei declarații în direct la postul Realitatea Plus, fostul primar a mărturisit că a fost tratat inuman, fără a i se explica motivul pentru care i se administrează anumite medicamente. Acest lucru l-a determinat să aleagă să se trateze la domiciliu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close