Știrea zilei

Doliu in politica din Romania. S-a stins, la putin timp dupa ce a luat virusul. Nu s-a mai putut face nimic!

Covid-19 face o nouă victimă în lumea politică. Primarul orașului Călărași, Dan Drăgulin, a murit luni dimineață din cauza infecției cu noul coronavirus.

Edilul avea 59 de ani și se afla de mai multe zile internat la Institutul Matei Balș din București.

Dan Drăgulin candidase din partea PNL la alegerile locale din 27 septembrie. El era încă în funcția de primar până la preluarea mandatului celui care a fost ales la alegerile locale din septembrie.

PUBLICITATE

Dan Drăgulin, primarul din Călărași, a murit din cauza Covid-19

Primarul orașului Călărași și președintele organizației județene a PNL, Dan Drăgulin, a murit luni dimineață din cauza noului coronavirus.

”Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL.

PUBLICITATE

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Ludovic Orban: ”Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste”
Liderul PNL și premierul României, Ludovic Orban, și-a exprimat și el regretul după aflarea veștii morții colegului Dan Drăgulin.

”Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg și prieten a pierdut bătălie în spitalul Matei Balș. A fost infectat cu coronavirus. În ultima săptămână nu a mai putut să participe la campanie. A luptat cu boala și din păcate a pierdut.

E o pierdere mare pentru noi. A fost un foarte bun coleg, un om cu rezultate deosebite în administrație. Transmit familiei condoleanțe, suntem alături de ei. Regret profund. Era internat din ziua de miercuri, 23 septembrie, înainte de alegeri. Avea și alte probleme de sănătate, nu atât de grave.

Acest virus atacă în mod foarte surprinzător. Domnul Drăgulin era un om în putere, care și-a exercitat și funcția de prefect.

Am ținut legătura cu domnul Streinu Cercel permanent. Boala a avut forme grave de manifestare și, din nefericire, s-a produs acest deznodământ”, a declarat Orban.

Drăgulin pierduse alegerile pentru al treilea mandat

La alegerile locale din 27 septembrie, Daniel Ştefan Drăgulin (PNL), primar al municipiului Călăraşi din 2012, a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat, fiind învins de către candidatul PSD Marius Grigore Dulce, consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

Conform datelor Autorităţii Electorale Permanente, Drăgulin a obţinut 32,96% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43,43% din opţiunile alegătorilor din municipiul Călăraşi, la o prezentă la vot de aproape 40%.

Drăgulin nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a agravat din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close