Știrea zilei

Ce se intampla cu toate nuntile. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a transmis ca va propune sistarea evenimentelor private pentru ca acestea reprezinta una dintre principalele surse de infectare cu covid-19.

Premierul a mentionat ca, desi numarul de persoane in spatii inchise este de 50, sunt localuri care nu respecta aceste reguli si organizeaza nunti cu peste 350 de persoane in care oamenii nu poarta masca si nu sunt respectate regulile de distantare sanitara.

“Voi propune sistarea evenimentelor private”

PUBLICITATE

Ludovic Orban a avertizat ca va propune sistarea evenimentelor private.

“Da, am sa va spun eu o restrictie pe care am gandit-o pentru ca am vazut ca nu peste tot comitetele judetene pentru situatii de urgenta iau decizia respectiva, voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar ca reprezinta una dintre principalele surse de imbolnavire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane. Desi, vedeti si dumneavoastra, astazi evenimentele se organizeaza cu 50 de persoane in spatii inchise si 100 de persoane in spatii exterioare. Asta este legea. Sunt foarte multi organizatori de evenimente care nu respecta aceste reguli in organizarea nuntilor si e posibil inclusiv sa luam decizia de a nu mai permite organizarea unor astfel de evenimente private”, a declarat premierul Orban.

”Virusul nu iarta pe nimeni”

PUBLICITATE

Mesajul premierului pentru locuitorii Capitalei si ai altor orase

“Sa poarte masca in toate imprejurarile care presupun interactiunea cu alti oameni, in mijloace de transport, la locul de munca, in spatiile aglomerate, in piete, in peroane, in statii de asteptate. Sa nu se mai duca la nunti. E clar ca pe baza analizei efectuate evenimentele private, petreceri, in fine, s-au inchis niste cluburi care functionau ilegal dupa o adevarata lupta a autoritatilor. Ati vazut nunti de 350-500 de oameni fara masca, ce incalca flagrant regulile instituite. Trebuie sa se protejeze, sa pastreze distanta fizica, sa nu interactioneze in apropiere, sa pastreze igiena, sa se spele de maini cat se poate de des, sa se dezinfecteze, toate regulile de protejare a sanatatii pe care le prezentam noi, dar mai ales specialistii in domeniul sanatatii de la inceputul pandamiei. Din pacate, inca exista multi oameni care ignora aceste reguli si iata ca din pacate virusul nu iarta pe nimeni”, a mentionat Orban.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close